Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Smarte tjenester for deg som nettopp har startet bedrift

Har du nettopp startet en bedrift? Da vet du sikkert at det er mye å holde styr på. PostNord har mange smarte tjenester som gjør hverdagen lettere både for deg og kundene dine. Vi kan hjelpe deg med å analysere kundene og målgruppene du ønsker å nå, slik at du vet hva de vil ha, når de vil ha det, og hvordan.

Har du nettopp etablert deg i et nytt område?

Da kan vi hjelpe deg med å nå nye kunder i nærområdet. Vi kan også analysere hvem som bor i et bestemt område, og finne adresser til en spesifikk målgruppe. Når det er på tide med en utsendelse, hjelper vi deg hele veien, fra utvalg og adressekjøp til produksjon og distribusjon av trykksaken.

Vi hjelper deg med å sende varene

Hvordan vil du sende varene? Det kommer selvsagt an på dine egne og kundenes behov. Vil du at varene skal legges i kundens postkasse, fraktes til et utleveringssted eller stilles utenfor døren? Skal det være enkelt å returnere varen, eller vil du kanskje at den skal komme frem ekstra raskt? Vi har mange tjenester og ulike alternativer som kan løse fraktbehovene dine.

Smarte verktøy

Med våre smarte nettbaserte verktøy sparer du både tid og penger. Du kan skrive ut fraktbrev og bestille henting rett fra PC-en. Du får også tydelig oversikt over fakturaer og god kontroll over kostnader. Du kan enkelt se hvor forsendelsene befinner seg, og raskt svare på spørsmål fra kunden om hvor pakken er. Med myPostNord kan kundene enkelt spore forsendelser, finne utleveringssted og vurdere leveringen.

Våre løsninger

 • Pakker og brev

  Våre pakke- og brevtjenester gir deg som privatperson eller næringsdrivende en rekke forskjellige forsendelsesmåter.

  Mer om pakker og brev

 • Netthandel

  Leveringen spiller en stadig viktigere rolle i forbrukernes kjøpsopplevelser på nettet. Hvordan du leverer, er minst like viktig som hva du leverer. Vi vet hvordan du skal møte dagens nettforbrukere på deres premisser.

  Mer om netthandel

 • Reklame og analyse

  En grundig analyse av markedet er svært viktig for å lykkes på ditt område. Våre reklame- og analysetjenester hjelper deg med å nå frem til riktig mottaker i riktig kanal og på riktig tidspunkt.

   

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for din nystartede virksomhet?

Fyll inn opplysningene dine, så kontakter vi deg.

Til kontaktskjemaet

De vanligste verktøyene og tjenestene for nystartede bedrifter

 • MyPack Collect

  Med MyPack Collect kan du sende pakker for levering til utleveringssteder i hele Norden. Vi henter hos deg og leverer til utleveringsstedet.

  Mer om MyPack Collect

  Send MyPack Collect nå
 • MyPack Home

  Med MyPack Home kan du sende pakker som hentes hos deg og leveres direkte til kundens fortauskant.

  Mer om MyPack Home

  Send MyPack Home nå
 • MyPack Home Small

  Send pakker på opptil 2 kg med lav verdi som leveres til mottakerens postkasse eller dørmatte.

  Mer om MyPack Home Small
 • myPostNord

  Med mottakerportalen for bedrift får du umiddelbar oversikt over alle sendinger på vei til deg, og du velger selv hvordan du vil håndtere din logistikk videre.

  Mer om myPostNord
 • PostNord Return Pickup

  Med PostNord Return Pickup gir du kundene dine mulighet til å bestille henting av returvarer på opptil 35 kg.

  Mer om PostNord Return Pickup

Inspirasjon

6 tips for en sømløs kjøpsopplevelse

Det å skape en sømløs kjøpsprosess som oppfyller alle kundens behov - fra kjøp til levering - er viktig. Vi har utarbeidet 6 anbefalinger om hvordan du kan forbedre dine kunders kjøpsopplevelse.

Netthandel i Norden

Vi gjennomfører flere netthandelsundersøkelser hvert år. Last ned rapportene og få innsikt i trender og forbrukernes preferanser i alle nordiske land.

Les de nyeste funnene

Pakketips

Det er viktig å pakke riktig. Her finner du PostNords tips og råd om hvordan du pakker forsendelser på beste og tryggeste måte.

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger