Spor pakker eller sendinger.

Spor

Takk for at du henter raskt!

Takk for at du henter raskt og benytter hele butikkens åpningstid!

Jule- og nyttårstrafikk

Snart er det en velfortjent juleferie i sikte for noen og enhver, og vi i PostNord vil med dette sikre en god ferieavvikling, samtidig som vi gjør det vi kan for å holde kvaliteten oppe.

Gode råd før jul

Jula nærmer seg med stormskritt og forberedelsene er i full gang. Her har vi samlet all informasjon du trenger for en stressfri jul.

Beskytt deg mot svindelforsøk

Svindelforsøk på e-post eller sms blir dessverre stadig vanligere, spesielt rundt juletider. Husk at du aldri skal oppgi personlig informasjon eller betale ekstra! Vi gir deg gode råd til hvordan du avslører svindelforsøk.

Husk gyldig ID når du henter pakke

For å sikre at pakkene leveres til sine rettmessige eiere, trenger vi å se legitimasjon når du kommer for å hente pakken din i en av våre butikker. Husk derfor å ta med gyldig ID sammen med hentekoden.

Send pakkene dine trygt

For å beskytte varene dine på best mulig måte er det viktig at du pakker dine forsendelser riktig. Her finner du tips og råd om hvordan du pakker best mulig.

Selvbetjent pakkeautomat

De nye pakkeautomatene fra PostNord lar deg hente pakken din der du bor og ferdes, uten at du må forholde deg til kø eller åpningstider.