Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Sykkel-VM i Bergen 2017

imagedbqz8.png

Klikk for stort bilde: Kart over varelevering under Sykkel-VM i Bergen.

16.-24. september arrangeres Sykkel-VM i Bergen. Dette vil by på store utfordringer for fremkommeligheten vår, allerede fra 10. september når traseene bygges og ut september måned når traseen demonteres. Derfor vil vi gi deg noen råd om hva du bør gjøre i forkant av og i denne perioden.

Bergen sentrum vil være stengt under Sykkel-VM. Det betyr at varelevering kun kan skje mellom kl. 04.00-08.00 (lysegrønt område på bildet) og kl. 05.00-08.00 (mørkegrønt område på bildet).

Vi vil derfor ha redusert distribusjon i denne perioden og kun ha nattdistribusjon mellom kl. 19.00-08.30 i Bergen sentrum. Det må også påberegner 3 ekstra dager for alle sendinger til Bergen.

Bane Nor kan ikke tilpasse sine ankomsttidspunkter for containertogene til Bergen, og det vil ikke være mulig å lagre containere som ikke kan kjøres ut umiddelbart i Bergen.

I områdene utenfor Bergen sentrum som ikke har leveringstidsbegrenseninger, vil vi gjøre vårt beste for å distribuere til vanlig tid, men ber om forståelse dersom det blir noen forsinkelser.

Derfor bør du gjøre 4 ting i god tid før arrangementet:

  1. Øke innkjøp i god tid før VM for å bygge opp egne lagre.
  2. Unngå varelevering under arrangementet i størst mulig grad.
  3. Kontakte din kontaktperson i PostNord for tettere oppfølging.
  4. Gi oss beskjed på forhånd om du holder stengt eller ikke er tilstede på leveringstidspunktet, i en e-post til sykkel-vm.no@postnord.com.

Vi må forholde oss til retningslinjene fra Bergen kommune og arrangørene. Opplegget er allerede bestemt, og det vil ikke bli gjort endringer av betydning.

Det vil komme et ekstra pristillegg på 25% for å sende varer til og fra Bergen under Sykkel-VM. Dette gjelder i perioden 14.-26. september. Mer informasjon om dette får du ved å kontakte din kontaktperson hos oss.

Vi gjør alt vi kan for å løse dette på best mulig måte, innen for de rammene arrangementet tillater.

Hent varene dine selv

Vi vil også etablere hentemulighet (pick-up point) på terminalen vår i Bergen, hvor du kan komme og hente varene dine selv.

Vi forsøker å få til en døgnåpen terminal. Imidlertid er det slik at kun akkrediterte biler får adgang til området utenom kl. 19.00-08.30. Dersom du ikke har en slik adgang, er det tidsrommet 19.00-08.30 som gjelder.

Begrenset fremkommelighet i områdene rundt Bergen

All distribusjon i Bergensområdet påvirkes av Sykkel-VM.

Slik vil distribusjonen påvirkes i hele Bergensområdet