Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Digital Banner

Ta kontroll over hele kundereisen, og synliggjør deg og dine produkter i etterkjøpsfasen til dine kunder.
Aktiver banner her (logg inn) Opprett kundeavtale

Promoter deg og dine produkter etter at varen er bestilt

Med et digitalt banner i sporingsinformasjonen knyttet til dine leveranser, sikrer du at din kunde får en helhetlig opplevelse av merkevaren din i forbindelse med sitt kjøp. Dette er en unik markedsføringskanal for å drive mersalg og skape lojalitet i etterkjøpsfasen.

Fordeler med Digital Banner

Alltid synlig

Du sikrer at din merkevare er tilstede gjennom hele kundereisen, fra bestilling til levering.

Lojalitet

Øk kundenes lojalitet ved å gi eksklusive tilbud i etterkjøpsfasen eller benytt anledningen til å rekruttere til kundeprogrammet ditt.

Mersalg

Du når de kundene som allerede har et forhold til deg, noe som senker terskelen for gjenkjøp.

For å drive salg av varer vet vi alle at det er viktig å synliggjøre disse for våre potensielle kunder. Men har du tenkt på hvilken påvirkningskraft du kan ha i fasen etter kjøp og frem til leveringsøyeblikket? Med et digitalt banner i sporingsinformasjonen kunden din får om sin pakke, får du nå muligheten til å nå dine kunder i ventefasen, og sørge for at opplevelsen med din merkevare blir helhetlig gjennom hele kjøpsreisen, fra bestilling til levering.

Når kunden din har kjøpt en vare hos deg som du overleverer til oss, vil vi varsle han om at pakken er på vei. Det er i toppen av denne informasjonen at ditt banner plasseres, i e-poster og på myPostNord, hvor du kan synliggjøre din merkevare eller dine produkter overfor kunden din, akkurat slik du ønsker.

Samtidig kan du følge med på hvordan banneret presterer i Kundeportalen vår, hvor du får tall på visninger, klikk og mer.

Omtrent slik vil banneret se ut når det er aktivert, liggende øverst i sporingsinformasjonen om pakkene og synlig for kundene dine:

Digital Banner - slik ser det ut

Slik kommer du i gang med Digital Banner

Alt du behøver for å ta denne tjenesten i bruk er en kundeavtale med oss og tilgang til Kundeportalen vår. Har du ikke det fra før kan du opprette en kundeavtale her, og deretter ta kontakt med oss for å opprette en bruker til Kundeportalen.

Når avtale og tilgang er på plass, går du til den delen som heter Markedsføring og laster opp ditt valgfrie banner. Mer om format og dimensjoner finner du i tabellen under her.

Anbefalte formater

Plassering Filtyper Anbefalte dimensjoner
E-post JPG, PNG og GIF 570 x 150 piksler
Web JPG, PNG og GIF 1000 x 250 piksler

Ta kontroll over kundereisen med Digital Banner

Benytt tjenesten Digital Banner og synliggjør dine produkter i etterkjøpsfasen.