Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
gjør postoppkrav enkelt med cash on delivery

Fleksibel betaling for kundene

Vil du tilby kunden en fleksibel måte å betale for varen på? Med PostNords betalingsløsning kan kunden din betale når hun vil og hvordan hun vil. Kunden kan til og med velge når hun vil velge.

Jo enklere det er for kundene dine å handle, jo bedre for både deg og henne. Gjør det så enkelt som mulig å betale.

Kundene kjenner til postoppkrav

Postoppkrav er en godt kjent betalingsløsning som er en trygg og god løsning for både avsender og mottaker. Kunden trenger ikke betale varen i nettbutikken, men kan utsette betalingen til hun får varen.

Enda mer fleksibel betaling

Vi sørger for å ta fleksibel betaling enda ett skritt videre. Med vår postoppkrav-løsning trenger ikke kunden ta stilling til hvordan hun skal betale varen når hun kommer til kassen i nettbutikken. Hun kan ganske enkelt ta stilling til betaling når det passer henne. Hun kan bestemme seg for betalingsløsning mens pakken er på vei – eller når hun er i ferd med å hente den.

Mange betalingsløsninger

Ikke nok med at kunden kan velge når hun skal betale. Hun har også mange betalingsmåter å velge mellom; "vippse" beløpet, betale med kort, eller velge å utsette betalingen (ytterligere) med en faktura eller delbetaling.

Trygg og enkel betaling

Med Cash on Delivery kreves betaling inn mens sendingen er på vei, eller samtidig med at pakken utleveres fra et PostNord pakkeutleveringssted. Det vil si; som forbruker betaler man ikke før vi melder om at pakken er på vei, eller er klar for henting.

Beløpet som skal kreves inn ved utlevering rapporteres til oss via elektronisk fraktbrev (EDI) eller API-er ved opprettelse av sendingen. Som avsender av pakken velger man når transport bestilles om det skal være oppkrav på sendingen.

Løsning med MyPack Collect

Cash on Delivery kan benyttes med vår tjeneste MyPack Collect, der pakken utleveres over disk ved en av våre terminaler eller ved et PostNord pakkeutleveringssted. Utlevering krever identifikasjon og signatur.

Mottaker får varsling om at det er en pakke på vei, og får tilbud om enkelt å betale oppkravsbeløpet digitalt. Betalingen kan gjøres direkte via sporingen som viser hvor pakken er.

Man kan da velge mellom å betale med kort, Vipps eller utsette betaling ved å velge å heller få faktura eller delbetaling* på beløpet. Om man skulle ønske, kan man også betale med kort på hentestedet.

*dersom beløpet er over kr. 1000,-

Les mer om MyPack Collect.

Fordeler med Cash on Delivery

• Kunden velger når hun vil betale varen.
• Kunden velger betalingsmåte når det passer henne.

Finn ut mer om Cash On Delivery og hvrodan å komme i gang med tjenesten.