Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
forbrukerdrevet logistikk: visjonen om en enklere hverdag

Netthandel i Norden Halvårsrapport 2018

Handelen er midt i et stort skifte. Endringene skjer raskt, både globalt og lokalt. I dag står netthandelen for størstedelen av den samlede handelsveksten i Sverige. Veksten innen netthandelen betyr også at pakkevolumene snart vil bli doblet, og at strukturen i samfunnet må og vil se annerledes ut.

Detaljhandelslandskapet og samfunnet generelt kommer til å fortsette å endres i et stadig raskere tempo. Dette vil vi i PostNord være med på å utvikle og drive fremover. Vi tror at leveringens betydning for kjøpet fortsatt vil være en vesentlig del av hele kjøpsopplevelsen og bli drevet av både teknologi og myke verdier.

Vår visjon om fremtidens levering, som vi håper du deler, er at leveringen gjør forbrukernes hverdag lettere, blir en positiv opplevelse og gir dem tid og energi til andre ting. Vi ønsker å hjelpe kundene våre med å bli helter i hverdagen. Vi vil at de skal få varene levert på den mest relevante og skreddersydde måten for dem, og på et tidspunkt som de selv bestemmer.

Vi ønsker å bidra til et samfunn som er tilpasset en mer digital og friksjonsfri verden. Og i vår
fremtidige verden drives leveringen både av ny teknologi og myke verdier. I en friksjonsfri verden er det helt naturlig og enkelt å handle varer. Og det er enda enklere å få varene levert, enten det er til et utleveringssted, direkte hjem eller til et annet sted.

Denne rapporten inneholder en beskrivelse av utviklingen på det nordiske netthandelsmarkedet. Rapporten har temaet «forbrukerdrevet logistikk», og hensikten er å belyse leveringen av netthandlede varer i dag, forbrukernes syn på dette, og hvilke forventninger de har til leveringen. Vi håper at den vil gi ny kunnskap og være til inspirasjon for det videre arbeidet.

Last ned Netthandel i Norden Halvårsrapport 2018 Last ned Netthandel i Norden Halvårsrapport 2018

Få tilgang til hele rapporten

Last ned rapporten og få innsikt i netthandelstrender, forbrukerpreferanser og utsikter per september 2018.

Last ned Netthandel i Norden 2018

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.