Inspirajon og innsikt

Seminarer og konferanser

Vi i PostNord ønsker å bidra til å oppdatere deg på trender og markedsendringer, nye og mer rasjonelle logistikkløsninger og muligheter skapt av ny teknologi. Vi ønsker å inspirere og styrke bransjenettverket inne logistikk, netthandel og kommunikasjon.

Vi arrangerer derfor flere ulike konferanser og seminarer i året, med dyktige foredragsholdere og gode nettverkingsarenaer.

Les mer om våre events som gir deg unike bransjekunnskaper og mulighet til å knytte nye kontakter.

Våre events

Webinar: 90 Minutes

Webinar: 90 Minutes

Bli med på webinaret 90 minutes og hør om hvordan koronapandemien vil prege varehandelen, hva vi forventer av Amazons inntog i Norden og hvor PostNord er på vei.

Meld deg på her

Futurum

Futurum

En gang i året arrangeres PostNords Futurum-konferanse. Denne tar for seg fremtidstrender som vil prege dagens logistikk- og kommunikasjonsløsninger. Dette er også en samlingsarena for bransjen, her deler erfaringer og og inspirasjon for å drive utviklingen videre.

Les mer om Futurum-konferansen

E-day PostNord

E-day

E-day er et formiddagsseminar for deg som jobber innen netthandel. Hit kommer dyktige foredragsholdere for inspirasjon og innsikt om hvordan du som netthandler skal lykkes med din butikk.

Les mer om e-day og meld deg på

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

Få nyhetsbrev fra oss