Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
WEBINAR

Netthandelstimen

I Netthandelstimen presenterer vi nyttig kunnskap om bærekraftig transport for netthandelen, miljøgevinster ved pakkeautomater, utviklingen innen hjemlevering og hvordan vi jobber med brukervennlighet og funksjonalitet for digitale tjenester. Du kan melde deg på det digitale arrangementet helt gratis.

Onsdag 7. september fra kl. 12.00–13.00 arrangerer PostNord Netthandelstimen.

Netthandelstimen er for deg som driver med netthandel, og ønsker mer innsikt i forbrukermønstre og trender – samt for logistikk koordinatorer, bedriftsledere, systemadministratorer, utviklere og entreprenører som er ivrige etter å lære mer om fremtidens netthandlere.

Arrangementet er gratis, men husk å melde deg på ved å fylle ut påmeldingsskjema i lenken under. 

Velkommen!

Når? 

7. september kl. 12–13.

 

Hvor?

Netthandelen er et digital arrangement og link blir sendt til bekreftede deltakere tirsdag den 6. september.

Foredrag

May-Kristin S. Willoch

May-Kristin S. Willoch er assisterende direktør for bærekraft i PostNord. Hun skal fortelle om hvordan PostNord jobber med bærekraftig transport for netthandelen.

Anders Eggen

Anders Eggen er avdelingsleder for Pickup Services i PostNord. Han skal prate om PostNords nysatsning på pakkeautomater, og miljøfordelene dette medbringer.

Caroline Sandaas

Caroline Sandaas er produktsjef for hjemlevering i PostNord. Hun skal fortelle om utviklingen for hjemleveringstjenester, og hva man kan forvente seg i tiden som kommer.

Christoffer Sand

Christoffer Sand er avdelingssjef for digitale tjenester i PostNord. Kan skal snakke om den nylig lanserte appen til PostNord, og hvordan de har jobbet med brukervennlighet og funksjonalitet.

Tim Rudi Veiteberg

Tim Rudi Veiteberg er mentaltrener, foredragsholder og lederutvikler. Han skal snakke om endring av vaner og tankesett.