Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2020-04-07 09:53

Høyer opplever en enorm vekst i netthandelen

I over 15 år har Høyer vært et motemekka for kvalitetsbevisste og moteinteresserte nordmenn. I forhold til mars i fjor har Høyer opplevd en 200% vekst i netthandelen på sine hjemmesider.

Hos Høyer handler det om shoppingopplevelsen. Alle butikkene er unike, og målet er at de skal være et sted du blir bergtatt, langt utover selve shoppingen. Butikkene tilbyr norske og internasjonale luksusmerker i høy kvalitet.

- Vi merker at veldig mange kunder velger hjemlevering nå, mest sannsynlig for det oppleves som tryggere. Det er også fint at PostNord har gjort endringer i forhold til signering slik at man ikke trenger å ta på flere duppedingser enn nødvendig, sier Lisa Haktorson, e-commece manager hos Høyer.

Finn ut hvordan du kan tilby hjemlevering til dine kunder.

Koronakrisen kan endre nordmenns handlevaner

E-commerce manager, Lisa Haktorson, synes det er vrient å spå om koronakrisen har endret nordmenns handlevaner:

- Det er vanskelig å si. Jeg tror det avhenger veldig av hvor lenge denne krisen fortsetter. Vi så nedgang den uken de strenge tiltakene ble innført. Da tror jeg det var mye usikkerhet i befolkningen og nye klær var ikke hovedfokuset. De siste ukene har vi derimot opplevd en fantastisk vekst på nettbutikken. Det virker som om folk kjeder seg hjemme og ønsker å fornye hjemmet, unne seg nye sportsklær til utetrening, og nye joggedresser til hjemmekosen. Mange håper nok også at de får gjennomføre ferieplanene sine, og begynner å planlegge antrekk for sommersesongen. Om krisen fortsetter i mange måneder så tror jeg dessverre folk kan bli mer redd for økonomien sin og at fashion/reiser/kafeliv etc. igjen kan bli mindre viktig. Håper selvfølgelig at jeg tar feil der.

- Jeg tror flere får teste ut å handle på nett, så kanskje det vil bryte ned litt barrierer for folk som ikke har netthandlet før. Men på sikt så tror jeg også folk gleder seg til å kunne dra på en ordentlig shoppingrunde igjen og prøve klær i fysiske butikker.

Hva er det kundene deres kjøper på nett i disse tider?

- Spa-produkter som kremer, såper, duftlys etc, joggedresser og koseklær, veldig mye jakker, både vinterjakker og lettere jakker, i tillegg til trendplagg fra populære merker som Ganni og Holzweiler. Midseason-sale har virkelig slått an.

Endrede leveringsrutiner midlertidig p.g.a. covid-19

For å redusere risikoen for smitte vil vi ikke kreve signatur fra mottaker ved levering. Vi vil også gi mottaker muligheten til å angi leveringspunkt i vår mottakerportal.
 

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger