Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Garantert levert over natta

Garantert levert over natta
Leder for PostNord InNight, Ayse Davidsen.

PostNords InNight-tjeneste har aldri levert bedre kvalitet.

- Vi har ny intern organisering og mer fleksible løsninger for kundene, sier administrerende direktør Robin Olsen.

InNight drives nå mer som en egen enhet. Det gir ifølge leder Ayse Davidsen mulighet til tett kundekontakt og skreddersydde løsninger, samtidig som man har hele PostNords infrastrukturløsninger å støtte seg på.

- Vi er ute hos kundene, både avsendere og mottakere, og snakker med dem om hvilke behov de har, sier Davidsen.

Begynn arbeidsdagen uten forsinkelser

InNight er en tjeneste for deg som ønsker noe levert over natta. Vi henter hos deg like før stengetid, og leverer hos mottaker innen kl 07 morgenen etter. Det kan være bilverksteder som trenger en spesiell del til dagens oppdrag, eller en butikk som må ha varer i hylla til åpning. Vi kan låse oss inn og legge leveransen klar, slik at de som kommer på jobb, bare kan finne frem reservedelen til verkstedet eller plassere varen i hylla.

Det siste året har InNight-teamet jobbet hardt med å optimalisere kvaliteten i leveransene. I tillegg til å kartlegge behov ute blant kundene, har fokuset vært på ledelse, drift og logistikk.

Resultatet var kvalitetsrekord i desember med 99,3 prosent av alle leveransene levert innenfor tidsvinduet i Oslo og på Østlandet. I resten av landet, inkludert Vestlandet med nattestengte tunneler og Nord-Norge med utfordrende værforhold, var resultatet 98,6 prosent.

Ayse Davidsen understreker likevel at forbedringsarbeidet langt fra er over.

Ønsker innspill

- Vi er ikke fornøyde før stabiliteten er enda bedre. Derfor har vi satt i gang en forhandlertour der vi skal besøke flere av de som mottar varer, slik at vi kan plukke opp innspill og ta med oss de inn i videre forbedringsarbeid. Det handler om hvordan vi kan organisere oss smartere, gjøre alt litt raskere og bedre enn i går og minimere risikoen som alltid ligger der for at uforutsigbare hendelser forsinker oss, sier Davidsen.

Et eksempel på endringer på organisasjonssiden er at InNight nå har egen kundeservice med eget direktenummer.

- Vi er nå oppe på et nivå der det er detaljene som avgjør. Å gå fra 99,3 til 100 prosent er bare mulig dersom du aldri slutter å lete etter muligheter å bli bedre på. Dette skal vi gjøre i tett dialog med kundene, sier Ayse Davidsen.

Er du allerede mottaker av InNight-gods?

Gi oss din tilbakemelding

Ønsker du å vite mer om InNight?

Kontakt oss på telefon 09300, eller på e-post innight.no@postnord.com.