Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2020-06-22 13:52

10.000 nye kvm på Langhus skal gi plass til flere pakker!

Utbyggelsen på Langhus går etter planen. Datoen for overtagelse på Fugleåsen er satt til 14. oktober. Da vil 10 000 nye kvadratmetere fordelt over to plan stå innflytningsklare.

Vi har tatt en prat med eiendomsdirektør i PostNord Norge, Ronny Grøtvedt som er godt fornøyd med fremdriften av bygningsarbeidene.

Video

Hvordan ligger vi an i byggeprosessen på Langhus?

Tatt i betraktning med den tiden vi har vært igjennom med korona så liger vi godt an. Vi ligger på planen i forhold til fremdriftsplanen. Stålet og betongelementene er oppe.

Hvordan har koronasituasjonen påvirket utbyggingen?

Selve bygningsarbeidene har gått etter planen. Vi har kun mistet 10 dager, på bakgrunn av forsinkelser i stålleveranser. Dette har vært vår eneste utfordring.

Hvordan har det fungert med smittevernstiltakene på byggeplassen?

A-bygg har veldig profesjonelle og gjort mange tiltak. Både på brakkeriggen med informasjon, og ved å dele opp teamene med tanke på fag. Arbeidene har flytt veldig bra, og det har vært en god struktur på arbeidsplassen.

Når antas det at terminalen skal stå helt ferdig?

Overtagelse er 14. oktober. Det betyr at vi får en liten periode før peak som kommer en måned senere. Det som er viktig er at vi kan gi en god kvalitet i den perioden vi skal igjennom nå til høsten.

Få full oversikt og følg hele byggeprosessen her.

 

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger