Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Nå kjører de første PostNord-budbilene i Trondheim

Nå kjører de første PostNord-budbilene i Trondheim

Fra nyttår var PostNord i gang med egne Express & bud-biler i Trondheim slik at vi nå kan betjene raske budleveranser i alle de fire største byene.

- Vi har tatt høyde for oppstart i Trondheim med fire biler, og har allerede kjørt de første turene, sier assisterende direktør Tom Andresen i PostNord.

Express & Bud er raske budleveranser med bil, der kundene kan bestille alt innen bud, varer og last, uavhengig av antall kolli eller vekt. Alt tilbys med sporing, signatur og EDI-løsninger. Oppdragene kan være enkeltvise eller faste, og gå som del av en oppsatt ruteplan eller egne VIP-leveranser der budet er på døra 20 minutter etter bestilling.

Ønske fra kundene

PostNord lanserte Express & bud i Oslo i oktober 2015. Siden er Bergen og Stavanger kommet til, og med Trondheim på plass betjener vi nå landets fire største byer. Det har vært et ønske fra kunder som opererer i flere av eller alle disse fire markedene.

- Vi vet at mange kunder vil ha en transportør som er representert både i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. slik at de får én avtalepartner de kan sparre med. De første avtalene er allerede signert, og flere er på vei inn, sier Tom Andresen, som forteller at PostNord også samarbeider med transportører i andre byer der kunder skulle ha behov for det.

- Bygge stein på stein

Planen er å skalere opp tjenesten utover året. De første bilene ruller ferdig profilerte i Trondheims gater, og vil raskt få selskap i takt med at behovet øker.

- Vi er opptatt av å bygge stein på stein. Vi skal ha biler, transportører og støttepersonell på kontoret til å yte god service. Egne produktselgere vil også være representert der behovet er størst. Dette er noe vi gleder oss til! sier Andresen.

Trenger du Express & bud i Trondheim eller noen av de andre store byene?

Ta kontakt med oss på telefon 480 90 700 eller book direkte på postnord.no/bud