Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2020-09-11 13:56

Slik oppleves koronatiden for hjemleveringssjåføren Michael

Koronapandemien har gitt oss alle en annerledes hverdag, og vi bruker mesteparten av tiden hjemme. Det gjør også at flere og flere ønsker å få pakken sin levert hjem på døren, som har gjort at vår hjemleveringstjeneste virkelig har satt fart.

- Den siste måneden har vi hatt over 150% flere hjemleveringer enn på samme tid i fjor, forteller ansvarlig for hjemleveringstjenesten vår, May Helen Lundberg. For å kunne følge opp etterspørselen og levere pakkene som forventet, har vi vært nødt til å ansette flere nye sjåfører.

En av disse er, Michael Tewelde, som har jobbet hos oss siden i vår. Han er kanskje ny hos oss, men etter at han flyttet fra Sverige til Norge i 2007, har han tilbrakt store deler av tiden sin bak rattet. Michael har jobbet i flere ulike distrubusjonsfirmaer men han trives best med å kjøre pakker hjem til folk.

- Jeg trives veldig godt i jobben min, det er det mange grunner til. Først og fremst på grunn av mine kollegaer, og så har jeg alltid likt å kjøre bil. Jobben er også slitsom på mange måter, det er mye tung last og lange arbeidsdager, spesielt under Korona har det blitt mye å gjøre, forteller Michael.

Selv om det har vært mye å gjøre den siste tiden, forteller Michael at folk virker å ha respekt for jobben han gjør.

- Noe av det jeg liker best med denne jobben, er å kunne gjøre folk fornøyde. Denne sommeren har det blitt en hel del trampoliner, og mange glade barn. Det har vært ganger hvor kunder har blitt så glade at de har invitert meg inn på boller og kaffe, jeg har dessverre måttet takke nei. Men det settes veldig pris på, sånt får meg til å føle at jeg gjør en viktig jobb som betyr noe for folk, sier Michael.

Det er ingen tvil om at korona setter sitt preg, og at det er en utfordrende tid for mange av oss. Derfor er det gledelig for oss å kunne levere en tjeneste som er med på å gjøre hverdagen litt lettere for folk flest.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

Få nyhetsbrev fra oss

Les mer om