Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2021-06-07 11:05

Kutter prisene for små og mellomstore bedrifter

Nå blir det enda enklere og rimeligere for små og mellomstore bedrifter å sende pakker med PostNord via portal.postnord.no.

Se prislisten her.

7. juni relanseres bedriftsavtalen som sparer både tid og penger for deg som jevnlig sender pakker eller gods. Tjenesten er flyttet over på portal.postnord.no der vi har forenklet brukeropplevelsen og også tilbyr bedre fraktpriser for små og mellomstore bedrifter. Her har du alltid oversikt over alt du trenger, enten du vil følge sendinger i sanntid, gjøre endringer underveis, kommunisere med mottakere eller sjekke fakturaer.

Selv om tjenesten flyttes over på ny portal, bruker du samme passord som før. Har du glemt det, kan du krysse av for «glemt passord» og få tilsendt en lenke på epost som umiddelbart lar deg logge inn og nyte følge fordeler:

Slik logger du inn første gang i portal.postnord

Gå til portal.postnord.no og trykk på «glemt passord» når du skal logge in. Deretter følger du de enkle stegene videre der du vil få tilsendt en e-post for resetting av passord.


Gunstigere avtalepriser
Det lønner seg å være registrert som bedriftskunde – og nå blir det enda mer å hente. Fra 7. juni kutter vi prisene på sendinger både til bedrifter og privatpersoner.

Betal med samlefaktura
Glem registrering av kortnummer og betalingsopplysninger for hver sending. Med bedriftsavtale får du alt på én faktura.

Enklere sendingsregistrering
Synes du det er tungvint å skrive inn alle opplysninger både om mottaker og deg som avsender for hver pakke du skal sende? Med bedriftsavtalen ligger alle dine opplysninger ferdig lagret – og du kan også lagre mottakere i et eget kartotek for fremtidige utsendelser.


I tillegg til disse avtalefordelene, får du som sender med PostNord tilgangen til vårt distribusjonsnett og kan tilby rask levering med fleksible utleveringsalternativer – enten du sender til privatpersoner eller andre bedrifter.

Logg inn og bli kjent med vår nye kundeportal på portal.postnord.no.