Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Mer fornøyde kunder med levering i postkassen

Den aller smidigste leveringsmåten er antagelig å få pakken levert direkte hjem i postkassen. Samtidig stiller dagens forbrukere krav om sikker levering i takt med at flere og flere kjøp skjer via nettet.

Med tjenesten MyPack Home Small er pakkene sporbare, og så snart pakken er levert, varsles mottakeren via e-post, sms eller PostNords app.

Norge fikk tilgang til tjenesten allerede i fjor. I Sverige ble tjenesten lansert i begynnelsen av mai, og arbeidet med å tilby tilsvarende løsninger i resten av Norden fortsetter i 2017.

MyPack Home Small er utviklet for å oppnå størst mulig leveringsfleksibilitet for nettbutikkenes kunder. Tjenesten gir samme sikkerhet og sporbarhet som hjemlevering av større pakker, bortsett fra at pakkene leveres direkte i postkassen. Et smidig alternativ, siden det ikke krever at kunden må være hjemme. Informasjon om leveringen sendes isteden via e-post, sms eller PostNords app.

– Denne tjenesten er utviklet spesielt for bedrifter som vil tilby heldekkende fraktalternativer til kundene, og som håndterer levering av mindre varer, sier Maria Karlsson, Group Product Manager i PostNord.

– Postkassen som leveringssted er viktig og interessant, samtidig som dagens nettkunder krever tryggere levering enn det man får med vanlige brev.

Det økende behovet for denne typen tjenester skyldes at vi som forbrukere kjøper stadig dyrere varer på nettet.

– Nå sikrer vi leveringen i de nordiske landene. Deretter sikter vi på å la tjenesten ta skrittet ut i Europa, sier Maria Karlsson.

Om tjenesten

MyPack Home Small er et komplement til PostNords leveringstjenester MyPack Collect (levering til utleveringssted) og MyPack Home (hjemlevering).

Som navnet antyder, tilbyr tjenesten hjemlevering av mindre pakker – fra 50 gram og opp til fem kilo – direkte i postkassen. Pakkemålene må være høyst 8x25x35 cm, dette for at de skal få plass i moderne postkasser.

Pakkene er sporbare, og mottakeren informeres om leveringen på sms/e­post eller via appen. Leveringstiden er like rask som med en tradisjonell brevsending.

Målgruppen for alle MyPack­-tjenestene er først og fremst privatpersoner.

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger