Hopp over navigering og søk
Ny terminal i 2020 2021-02-23 20.00

PostNord bygger ny terminal i Hanekleiva Næringspark

PostNord ruster seg for fremtidens pakkevolumer og etablerer ny logistikk- og sorteringsterminal med en kapasitet på 150 000 pakker i døgnet.

Ny Terminal på Hanekleiva Næringspark

– Vi ønsker å ta en sterkere posisjon i det norske netthandelsmarkedet, og med denne terminalen øker vi produksjonskapasiteten vår vesentlig. Sammen med den nylige utbygde terminalen på Langhus viser dette at aktører i vår bransje kan og må satse for å sikre fremtidens logistikkløsninger, sier administrerende direktør Robin Olsen i PostNord.

Hanekleiva Næringspark består av 47 mål næringsarealer tett på E18 i Sande i gamle Vestfold, med korte avstander både til Drammen og Oslo og sørover mot Vestfold-byene og Telemark. PostNord har kjøpt en tomt på 43 mål som er spesialdesignet for selskapets behov for effektiv drift. 

Utviklingen av eiendommen starter omgående, med mål om at terminalen på 10.000 m2 settes i drift etter sommeren 2022. 

– Vi har hatt et godt og tett samarbeid med Kjeldaas og Trippel Eiendom, og er glade for endelig å ha sikret oss en tomt som gir oss mulighet til at vi kan utvikle oss videre, sier Robin Olsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

Få nyhetsbrev fra oss