Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

PostNord skal vokte regnskogen

Vi i PostNord må gå foran og inspirere andre til å engasjere seg for miljøet. Vi kan bidra med det vi er best på, nemlig logistikk og engasjement til verdens største dugnad for klimaet, sier administrerende direktør i PostNord Norge, Robin Olsen. Derfor er det naturlig at PostNord stiller som logistikkpartner for TV-aksjonen.

Allerede i juni startet PostNord planleggingen av logistikken ved årets TV-aksjon, og nå er materiell sendt ut til over 400 kommuner i landet. For hvert kundemøte som er bookes innen 16. oktober gir PostNord 400 kroner til Regnskogfondet, i tillegg har vi delt ut "vekstpakker" til våre kunder, med jord, frø og potter i nedbrytbar bambus. En symbolsk handling som støtter budskapet om å se regnskogen vokse.

De innsamlende midlene ved årets TV-aksjon går til Regnskogfondet, som jobber med å redde det som er igjen av verdens regnskoger. Både for å ivareta hjemmet til 260 millioner mennesker, et unikt biologisk mangfold og ikke minst for å begrense den globale oppvarmingen. Innsatsen er til et felles beste for hele jordens fremtid. PostNord har oppfordret alle ansatte til å bidra der de kan på aksjonsdagen 18. oktober, samtidig pågår logistikkjobben for fullt.

Ønsker du å bidra? Registrer deg som bøssebærer her.

tva2015-stottelogo-548x210.jpg