Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2020-12-11 00:00

Uranik Seferi – årets talent i PostNord-ligaen 2020!

Kåringen av Årets Talent i PostNord-ligaen skjer etter nominasjoner fra trenerne i ligaen, og der markerte den meget dyktige angrepsspilleren til Kvik Halden seg umiddelbart som den med flest stemmer.

Etter en strålende sesong for Kvik Halden har en rekke klubber i Eliteserien forsøkt å sikre seg stortalentet Uranik Seferi, men unggutten valgte Lillestrøm. Det er derfor ikke overraskende for noen at Uranik vant prisen for Årets Talent i PostNord-ligaen. Premien innebærer 20.000 kroner til Uranik selv, 20.000 kroner til Kvik Halden og masse heder og ære.

En svært takknemlig og ydmyk ung mann takket så mye for prisen, og uttalte at han var svært takknemlig for denne. Utdelingen skjedde digitalt og kan ses på YouTube. Se utdelingen her.

Fotballen har blitt et fristed

Veien til Uranik har ikke bare vært lett, familien hans var nødt til å rømme fra krig. Uranik har også vokst opp uten far, i tillegg til å ha en multihandikapet bror. I barndommen tilbrakte han mye tid på sykehuset på grunn av sin bror. For få tankene på noe annet ble fotballbanen hans andre hjem.

– Fotball har vært mitt fristed. Her har jeg kunnet slippe alt som skjer på hjemmebane, og bare konsentrere meg om her og nå. Man kan på mange måter kalle det min «hvilepute», for det er med ballen jeg slapper mest av, sier Seferi.

Et sterkt sinn

Istedenfor å la se knekke av de vanskelige forholdene, har heller Seferi valgt å bruke de som motivasjon.

– Sånn jeg har det nå er jo jeg vant med, og jeg har alltid hatt det sånn. Jeg finner krefter gjennom mamma og broren min - det er de som er min motivasjon i livet. Jeg vil gi tilbake alt det mamma har gjort for meg, gjennom å komme så langt jeg kan i min fotballkarriere, forteller Seferi.

Vi gratulerer prisvinner Uranik Seferi hjerteligst og ønsker han lykke til i den nyopprykkede Eliteserieklubben Lillestrøm, hvor 17-åringen har skrevet under på en treårskontrakt fra 1. januar 2021!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.