Hopp over navigering og søk
2017-11-28 11.08

Utrolige rekorder under Black Week og Black Friday – forsinkelser må påregnes

Forrige uke (uke 47) ga volumrekord i antall pakker med 752 000 pakker (kolli) på grunn av Black Friday og Black Week, med en vekst på 42 % mot i fjor! En utrolig volumvekst, som betyr at kundene våre har lykkes med sine Black Week og Black Friday kampanjer.

Utrolige rekorder under Black Week og Black Friday – forsinkelser må påregnes

Det er forventet en ytterligere økning denne uken hvor vi nærmere oss 900 000 pakker (kolli). Vi sliter med kapasitet for å ta unna dette volumet både på Alfaset og avdelingene rundt om i landet.

PostNord har og vil sette på ekstrakapasitet for å håndtere ekstra volumene samt forbereder for produksjon også kommende helg , både lørdag og søndag. Vi er sannsynligvis ikke à jour før ut i neste uke.

Vi er svært takknemlige for den suksess våre kunder har hatt med sine kampanjer. Våre avdelinger gjør det de kan for å levere godset i tide, men forsinkelser kan oppstå. Vi beklager ulempene dette kan medføre for våre kunder.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

Få nyhetsbrev fra oss