Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2018-10-22 09:42

239 millioner til Kirkens Bymisjon

Under årets TV-aksjon, søndag 21. oktober, ble det samlet inn hele 239 millioner til Kirkens Bymisjon.

100 000 bøssebærere gikk årets viktigste søndagstur og banket på dører i hele landet for å samle inn penger til Kirkens Bymisjons arbeid for et varmere samfunn med rom for alle.

PostNord med for 5. år på rad

For 5. år på rad var PostNord en stolt støttespiller for TV-aksjonen, i år som både logistikk- og hovedsamarbeidspartner.

- En vellykket TV-aksjon krever frivillig innsats over hele landet. De mer enn 100 000 frivillige trengte utstyr; bøsser, vester, t-skjorter, plakater, flyers og annet informasjonsmateriell. Det har vi levert, fra Lindesnes til Nordkapp. Norge er kjent for dugnad, og TV-aksjonen er vel den aller flotteste dugnaden vi har. Derfor kalte vi PostNords bidrag i år for Norges viktigste transport, sier en stolt kommunikasjonssjef i PostNord, Bjørn Thorvaldsen.

Takknemlig

- På vegne av Kirkens Bymisjon er jeg både ydmyk, takknemlig og rørt. Sammen skal vi skape fellesskap for mennesker som i dag står utenfor. Resultatet av TV-aksjonen vil bety mye for de enkeltmenneskene som får en jobb å gå til, en seng å sove i eller utstyr som gjør at de kan delta på fritidsaktiviteter. Tusen takk til alle som har bidratt, sier Adelheid Firing Hvambsal, generalsekretær i Kirkens Bymisjon.