Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2020-09-21 00:00

Fortsett å vise hensyn til hverandre gjennom den travle førjulstiden

Det har vært et merkelig halvår for de fleste, det er umulig å vite hvordan de neste månedene vil utvikle seg. Hvordan kommer Korona-pandemien til å påvirke årets Black Friday og julehandel? Vi tok en tur ned til Pick-up Point Grünerløkka for å snakke med teamleder Tatjana Harder Erdal om hvordan den siste tiden har vært og hva hun tror om tiden fremover.

- De siste 6 månedene i butikken har vært hektiske med mye pakker i omløp.
Dette skyldes nok at de fleste ikke ønsker å handle i butikk når smitten står på for fullt, og bestiller heller varene de trenger over nettet. Her i butikken har vi virkelig tatt pandemien på alvor for å beskytte våre kunder og oss selv, forteller Erdal.

- Vi har blant annet satt opp en beskyttende skjerm på disken og satt frem antibac til alle våre kunder. Vi som jobber her benytter oss hyppig av den. I tillegg til dette har vi innført en regel på at det kun er lov med én kunde i butikken av gangen og vi rengjør kontaktflater hyppig, forklarer hun.

- Vi opplever at de fleste kundene tar smittevern på alvor og at de hjelper hverandre med å huske på retningslinjene dersom noen skulle være uheldig å glemme seg.

Skal motivere hverandre

- Det har vært en annerledes periode som har vært preget av færre kollegaer på jobb og en del hjemmekontor. Jeg synes vi har jobbet godt rundt dette slik at påkjenningen på oss har blitt minst mulig. Vi forsøker å se lyst på fremtiden, og vi gleder oss til pandemien er over sånn at livet kan gå tilbake til det normale igjen. I mellomtiden skal vi motivere hverandre til å komme oss helskinnet igjennom hva enn vi måtte møte på, forsikrer Erdal.

Øking i pakker siden flere er hjemme

- I begynnelsen av pandemien hadde vi en stor oppsving i antall pakker, men sakte men sikkert har dette roet seg over sommeren. Nå er vi inne en litt roligere periode før Black Friday og julehandelen virkelig setter i gang om ikke lenge, sier teamlederen.

- Vårt håp for høysesongen er at kundene fortsetter å vise hensyn og at hjertene våre blir enda varmere i samsvar med at været ute blir kaldere. Pandemien har vist oss viktigheten med å ta vare på de som er rundt oss, og dette håper vi at vedvarer utover vinteren.

Tror det blir mer pågang i år enn i fjor

- Jeg tror at pågangen denne høysesongen vil bli stor, og kanskje til og med enda større enn hva vi er vant til fra tidligere år. Uansett hva som treffer oss er vi på PostNord avdeling Grünerløkka klare for å brette opp ermene og bistå alle våre kunder med å spre trygghet og omtanke, og ikke minst levere en god kundeopplevelse, avslutter Erdal.

Husk gyldig ID når du henter pakke

Husk gyldig ID når du henter pakke

For å sikre at pakkene leveres til sine rettmessige eiere, trenger vi å se legitimasjon når du kommer for å hente pakken din i en av våre butikker. Husk derfor å ta med gyldig ID sammen med hentekoden.

Beskytt deg mot nettsvindel

Beskytt deg mot nettsvindel

Stadig flere blir utsatt for svindel på nettet. Derfor er det viktig å være føre var. Vi gir deg gode råd til hvordan du avslører svindlerne.

Send pakkene dine trygt

Send pakkene dine trygt

For å beskytte varene dine på best mulig måte er det viktig at du pakker dine forsendelser riktig. Her finner du tips og råd om hvordan du pakker best mulig.

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger