Hopp over navigering og søk
2019-12-17 14.15

Ingen utfordringer for store

I løpet av desember har det blitt satt flere pakkerekorder både på våre terminaler og egeneide butikker. Nå kan regionsdirektør Frank Uzlastiran fortelle at alle får pakkene sine til jul. 

STÅTT PÅ: Frank kan ta juleferie med god samvittighet.
 

Frank har løpt, stresset og vært en stor ressurs for oss i denne førjulsperioden som snart er ved veis ende. Vi har tatt en prat med Frank – som gleder seg til jul.

— Hvordan vil du oppsummere og beskrive førjulshandelen og ukene etter Black Week?

— Alt har gått som forventet, og ingen store utfordringer i produksjon på terminalen her i region Oslo. Vi har hatt et godt samarbeid med kundene på daglige prognoser og forventet volumer som har gjort at vi har kunnet legge gode planer i produksjonen.

— Det har vært noen dager med dårlige kjøreforhold i Oslo. På bakgrunn av været har dette medført noen forsinkelser i distribusjon, men per nå er vi à jour, sier Frank.

— Hvordan har stemningen vært rundt om på terminalene de siste ukene?

— Det har vært veldig god stemning på terminalene, og alle rundt om har bidratt så godt de kan. Dette gjelder også kontoransatte som har bidratt i de mest hektiske periodene inne på terminalen. Dette bidrar også til økt samhold.

— Til slutt; får alle pakkene sine til jul?

— Ja, alle får pakkene sine til jul. Det er nå synkende volumer, samtidig som vi opprettholder en god kapasitet så dette skal gå bra. Nå gleder jeg meg til jul, avslutter Frank.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

Få nyhetsbrev fra oss