Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2018-03-08 13:52

Priser til Megaflis og Coop

Megaflis stakk av med PostNords logistikkpris 2018, mens Coop fikk miljøprisen. Begge prisene ble delt ut under PostNords Futurum-konferanse på Ullevaal Conference Center onsdag kveld.

Logistikkprisen 2018

Prisene ble delt ut av kunderådgiver Susanne Wimalanathan og salgsdirektør Gustaf Rabo i PostNord. Om Megaflis sa de blant annet:

Årets prisvinner, Megaflis, evner å se langsiktig, og ikke minst pushe PostNord til å hele tiden forbedre seg, samtidig som de forstår at det også kreves endringer i eget hus for å oppnå forbedringer. Vi har hatt et tett samarbeid for å identifisere forbedringstiltak både hos oss og hos Megaflis slik at vi sikrer en effektiv hjemlevering til fornøyde kunder. De siste årene har Megaflis satset tungt på B2C, både via fysisk butikk og nettbutikk. De opplever særlig stor vekst i nettkanalen. I 2017 har Megaflis har vært med i flere pilotprosjekter for vår digitale satsing. De har blant annet vært pilot for å teste bannerreklame i transportmeldinger, betalingsløsninger, ekspresslager og shopping-portal. De ønsker å teste ut nye tjenester som skaper kjennskap og tillit til merkevaren Megaflis, og i samarbeidet stiller de mange gode spørsmål og er kjapt ute med å teste løsningene vi lanserer.

Miljøprisen til Coop

Miljøprisen 2018

Det ble også delt ut en miljøpris under Futurum-konferansen. Den gikk til Coop. I PostNords begrunnelse heter det blant annet: Coop har hatt et sterkt fokus på miljø og redusering av utslipp i sin transport. Det er en bedrift som er både utfordrende og kravstor, og som vi har jobbet med i mange år.

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger