Hopp over navigering og søk
2019-05-24 09.46

Sikrer netthandelsvekst - PostNord dobler på Langhus

PostNord opplever kraftig vekst i netthandelen, og for å møte forventet volumvekst investerer PostNord nå i en utvidelse og modernisering av terminalen på Langhus.

Ole A. Hagen, kommunikasjons- og markedsdirektør i PostNord.
Ole A. Hagen, kommunikasjons- og markedsdirektør i PostNord.

- Vi gjør nå en investering i Oslo, for å sikre fremtidig vekst og utvikling, sier fungerende konsernsjef Anne Marie Gardshol i PostNord.

Investeringen bidrar til å utvide vår kapasitet, posisjon og vårt nettverk i det norske markedet.

- Dette er en viktig forutsetning for å ta en sterk posisjon i det norske netthandelsmarkedet, sier kommunikasjons- og markedsdirektør Ole A. Hagen. Vi øker vår produksjonskapasitet vesentlig - og blir også mer robuste med både Alfaset og Langhus som kan produsere store volumer.

Satsingen på Langhus vil øke kapasiteten i Norge til 250 000 pakker per dag. Samtidig vil utbyggingen av sorteringsanlegget gi mer automatisert terminalhåndtering og gi bedre leveringspresisjon.

Totalt skal det bygges ut 10 000 m2. Utbyggingen starter i Q2 2019, og skal stå ferdig i løpet av Q3 2020.

- Dette er en av våre største investeringer i den femårsperioden vi er inne i - og viser også at aktører i vår bransje kan og må satse for å sikre fremtidens logistikkløsninger, sier Hagen.

- Vi forventer ferdigstilling i midten av september, så den nye terminalen skal være godt innkjørt til Black Friday og julehandelen i 2020, avslutter Gardshol.

Få full oversikt og følg hele byggeprosessen her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

Få nyhetsbrev fra oss