Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2020-08-19 12:00

Utbyggingen på Langhus: Innflytt nærmer seg

Terminalen på Fugleåsen skal være innflytningsklar 14. oktober, og med sine 22.000 kvadratmetere vil den bli PostNords største terminal i Norge.

Forrige uke ble det også avholdt et kranselag for alle håndverkere, planleggere og leietakere med tilknytningen til terminalen. Dette var en markering som på tradisjonelt vis rettet fokus mot at terminalen nå er under tett tak.

PostNords eiendomsdirektør Ronny Grøtvedt er klar på at utvidelsen av Langhus-terminalen er en nødvendighet med tanke på fremtidens pakkevolumer.

- Vi øker vår produksjonskapasitet vesentlig, hvor vi ønsker å ta en sterkere posisjon i det norske netthandelsmarkedet. Dette er en av våre største investeringer i den femårsperioden vi er inne i - og viser også at aktører i vår bransje kan og må satse for å sikre fremtidens logistikkløsninger, sier Grøtvedt.

Det er fremdeles noen måneder til terminalen skal være ferdig utbygd, og A Bygg Entreprenør som står bak utbyggingen tar Korona-sikkerheten på alvor. På byggeplassen følges fortsatt myndighetens råd for Covid-19 og tiltakene med avstand og ekstra renhold vil bli opprettholdt så lenge dette er nødvendig.

Få full oversikt og følg hele byggeprosessen her.

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger