Hopp over navigering og søk
webinar

Netthandelstimen

Bli med oss for å lære om fremtidens netthandlere, funnene fra det siste netthandelsbarometeret, hva de største aktørene gjør for å forberede seg til høysesong og ikke minst hvordan nettbutikker kommer til å markedsføre seg selv i fremtiden. Netthandelstimen er ideell for netthandelsaktører uten forhåndskunnskap, samt logistikk koordinatorer, bedriftsledere, systemadministratorer, utviklere og entreprenører som er ivrige etter å lære mer om fremtidens netthandlere og hvordan du får mest ut av egen nettbutikk.

Første del av arrangementet vil introdusere nye konsepter og viktige tjenesteområder som: PostNords nyeste utgave av Netthandelsbarometeret, og hva du kan få ut av et kundeforhold med oss. Hvert tjenesteområde vil dekke forskjellige temaer og funksjoner du kan legge til din distribusjonskunnskap. Du vil dra fra dette gratis arrangementet med nyttig erfaring som vil sette i gang læringsreisen din.

Når?

Tirsdag 9. november fra kl. 12.00-13.00.

 

Foredrag

Edvard Wedøe Nodland

Edvard Wedøe Nodland, logistikkrådgiver for kunderådgivning. Skal fortelle om hvordan PostNord Lytter anvendes for å skape gode opplevelser for dine kunder.

Se presentasjonen her

 

Victoria Rummelhoff

Victoria er PostNords markedsanalytiker og netthandelsekspert. I Netthandelstimen vil hun snakke om PostNords siste utgave av Netthandelsbarometeret, som inneholder varehandelsstatistikk, nøkkelindikatorer fra markedet.

Se presentasjonen her

Pål Eier

PostNords direktør for produksjonsutvikling Pål Eier, skal snakke om forberedelsene vi har gjort for årets høysesong og hva det vil si for deg som netthandelsaktør.

Se presentasjonen her

Video