webinar

Netthandelstimen

Bli med oss for å lære om fremtidens netthandlere, nye PostNord-tjenester og måter disse tjenestene muliggjør innovasjon for en rekke nye nettbutikker og bransjer. Netthandelstimen er ideell for netthandelsaktører uten forhåndskunnskap, samt logistikk koordinatorer, bedriftsledere, systemadministratorer, utviklere og entreprenører som er ivrige etter å lære mer om fremtidens netthandlere og hvordan du får mest ut av egen nettbutikk.

Første del av arrangementet vil introdusere nye konsepter og viktige tjenesteområder som: pakkeautomater, miljøvennlig bydistribusjon, vår nye leveringstjenester og hva du kan få ut av et kundeforhold med oss. Hvert tjenesteområde vil dekke forskjellige temaer og funksjoner du kan legge til din distribusjonskunnskap. Vi vil deretter diskutere innovasjonsmuligheter gjennom emner som netthandel i en annerledes tid, fremtidens forbrukere og mer. På slutten av dagen vil du dra med deg nyttig erfaring som vil sette i gang læringsreisen din.

Når? 

Onsdag 23. juni fra kl. 11.00-12.00. 

Video

Program

Kl. 11.00 Velkommen Kjetil Johansen
Kl. 11.02 Hvordan skal PostNord redusere sine Co2-utslipp i årene fremover? May-Kristin S. Willoch, Ass. Direktør Bærekraft 
Kl. 11.15 Derfor utplasserer PostNord pakkeautomater Anders Eggen, Utviklingssjef Logistikktjenester
Kl. 11.28 Hjemlevering er fremtiden May Helene H. Lundberg, Ass. Direktør Hjemlevering 
Kl. 11.40 Netthandel under og etter pandemi  Victoria Rummelhoff, markedsanalytiker
Kl. 11.55 Avslutning  

Foredragsholdere

May-Kristin S. Willoch

May-Kristin er PostNords egne assisterende direktør for bærekraft. I sitt foredrag fortalte May-Kristin om hvordan PostNord skal redusere sine Co2-utslipp frem til 2030.

Se presentasjonen her

Anders Eggen

Anders jobber til daglig som Utviklingssjef Logistikktjenester i PostNord. I Netthandelstimen fortalte Anders mer hvorfor PostNord har startet utplasseringen av sine 3000 pakkeautomater.

Se presentasjonen her

May Helen H. Lundberg

May Helen er assisterende direktør for hjemlevering i PostNord. I sitt foredrag snakket hun om nettopp dette; hjemlevering og dens fremtidsutsikter.

Se presentasjonen her

Victoria Rummelhoff

Victoria er PostNords markedsanalytiker og netthandelsekspert. I Netthandelstimen 23. juni 2021 snakket Victoria om PostNords siste utgave av Netthandelsbarometeret, som inneholder varehandelsstatistikk, nøkkelindikatorer fra markedet.

Se presentasjonen her