Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Utlevering av pakker fra PostNord

Lurer du noe rundt utlevering av pakker fra PostNord? Her finner du svarene.

Det skal være enkelt å få utlevert pakken fra PostNord. Ditt nærmeste av PostNords 1600 utleveringssteder i Norge kan du finne her.

Full kontroll med MyPostNord

På myPostNord får du full oversikt over pakkene dine, både de du sender selv og de som er på vei til deg. På myPostNord kan du registrere hvordan du helst ønsker utlevering av pakken; enten helt hjem eller til et utleveringssted.

Spor pakken

På myPostNord kan du enkelt sjekke hvor pakken er med sporingsverktøyet. Ikke bruk tid på å lure på hvor pakken din er. Bare sjekk på nettet.

Utlevering med fullmakt

Noen ganger passer det ikke å hente pakken selv. Da kan du enkelt gi noen du stoler på fullmakt til å hente pakken for deg på utleveringsstedet. Les om hvordan fullmakt fungerer og gi fullmakt til en annen.

Endre sted for utlevering

Er du på ferie et annet sted i Norge? Det er enkelt å endre til et av de andre 1600 utleveringsstedene for pakken din. Du kan også endre til hjemlevering. Dette gjør du selv på myPostNord.

Retur av pakken

På utleveringsstedene er det også lett å returnere varene som du ikke vil beholde. Les mer om hvordan du returnerer en pakke.

Spørsmål om utlevering? Kontakt kundeservice

Kundeservice hjelper deg med det du ikke finner ut av. Se alle vanlige spørsmål eller kontakt oss her.