Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Få markedets beste fraktavtale!

Nå kan vi tilby markedets beste fraktavtale til deg som liten bedrift. Bli kunde på 1-2-3 og kom i gang med dine sendinger!
Få fraktavtale nå

Få markedets beste fraktavtale på 1-2-3 og kom i gang å sende pakker

Er du en liten bedrift som sender varer av og til? Kanskje har du startet opp relativt nylig og ønsker å holde fraktkostnadene dine så lave som mulig? På myPostNord får du markedets beste fraktavtale, og sikrer deg tilgang til kundenes mest foretrukne leveringsalternativer.

Kostnadseffektiv

Gode priser og færre kostander for deg som liten bedrift

Fleksibel

Du velger selv hvordan du vil sende varene dine

Enkel

Send varer med få klikk og ha full oversikt

Faktura

Du slipper å betale med kredittkort

Selger du varer i nettbutikken din som skal sendes til kundene dine? På myPostNord bestiller du enkelt frakt av oss, slik at pakkene når kundene dine trygt og effektivt. Du slipper også å forholde deg til TA-leverandører som fordyrende mellomledd.

Alle pakker du sender spores hele veien fra deg til mottaker, og du får støtte av kundeservice underveis dersom det skulle dukke opp spørsmål.

Slik får du tilgang til tjenestene

På myPostNord får du tjenester som er skreddersydd for deg som sender pakker et par ganger i uken. Registreringen er gjort på sekunder, og så er det bare å sette i gang å sende pakker.

  1. Gå til my.postnord.no og registrer deg som ny bruker.
  2. Trykk på Bedrift-fanen, og
  3. Klikk deg videre til «Bli kunde».

Her legger du inn opplysningene om selskapet ditt, og så er det bare å sette i gang og sende pakker.

Kom i gang med å sende

Når du skal sende en eller flere pakker går du inn på Send for Bedrift og velger hva slags pakker du skal sende. Her angir du nødvendig informasjon om mottakeren og hva slags pakke du skal sende.

Når du er ferdig med registreringen, velger du selv om du vil at vi skal hente pakkene hos deg, eller om du vil levere dem til et av våre pakkesteder – hva enn som passer deg best.

Fleksible og prisgunstige måter å sende pakkene på

Den rimeligste måten å sende pakker på er å levere pakkene selv til et av våre pakkesteder. Da registrerer du pakkene dine på nett, pakker og merker varene du skal sende, og tar dem med deg til din nærmeste butikk eller terminal. Du finner oversikt over våre pakkeleveringssteder her.

Dersom du allerede mottar vareforsendelser via PostNord, kan du sende dine pakker med sjåføren vår, slik at han tar dem med tilbake etter å ha levert dine varer til deg. Da slipper du å betale for at sjåføren henter pakkene.

Dersom det er mest praktisk å få pakkene hentet hos deg, velger du dette alternativet. Da avtaler du tidspunkt for henting, og vår sjåfør kommer og henter pakkene dine til avtalt tid.

1. Du leverer den til oss selv, til en av terminalene våre eller til et pakkeleveringssted.

2. Vi henter den neste gang vi kommer med en leveranse.

3. Vi kommer og henter den.

Få markedets beste fraktavtale

Nå kan vi tilby markedets beste fraktavtale til deg som liten eller mellomstor bedrift. Bli kunde på 1-2-3 og kom i gang med dine sendinger!

Få fraktavtale nå

Relaterte tjenester