Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

PostNord Groupage

Vi samler dine pakker og paller til én levering som vi henter hos deg og transporterer til mottakerens dør. Leveringen kan spores hele veien.
Send nå Bli avtalekunde

Levering fra dør til dør i hele Norden – hver dag

Med PostNord Groupage er det enkelt å sende pakker dør-til-dør mellom bedrifter i hele Norden, hver dag

Levering

Vi henter pakker og paller hos deg, samler alt til én levering og transporterer den til mottakerens dør. Vi henter hver dag og kan levere i hele Norden. Om pakken ikke kan leveres varsles mottaker for nytt leveringsforsøk. Pakker som ikke leveres returneres etter en viss liggetid på avsenders bekostning.

Avsender er ansvarlig for å overføre korrekt og nødvendig sendingsinformasjon i EDI-melding.

Varsling

Hvilke varsling(er) som ønskes velges via ditt TA-system eller i vår Kundeportal.

Varsling er sendt via SMS og/eller e-post, ut i fra tilgjengelig informasjon fra avsender.

Varslinger som tilbys er: forhåndsvarsling over hvilken dag pakken vil bli levert, leveringsvarsling om at pakken er på vei og utleveringsvarsling når pakken er registrert utlevert til mottaker.

Leveringstid

PostNord Groupage leveres i henhold til Ruteplan. Levering blir gjort hverdager i tidsrommet kl. 08-16. Pakken kan spores underveis. For eksakte leveringstider se postnord.no eller vår Kundeportal.

Dersom pakkene har mål som tilsier at sendingen beregnes som PostNord Spesialfrakt, må det beregnes + inntil 1 dag ekstra transporttid iht. Ruteplan.

Innhold

Alle typer gods unntatt levende dyr, farlig gods, kjøle- og frysegods, varmegods, flyttegods, alkohol og tobakksvarer og edle metaller (gull/sølv).

Produktmål

Maks vekt per sending 2500 kg
Maks vekt per kolli 1000 kg
Ingen side over 240 cm
Kun en side over 200 cm
Kun to sider over 100 cm

 

Når ett eller flere kolli i sendingen overstiger ovennevnte spesifikasjoner, avregnes sendingen automatisk som Groupage/Spesialfrakt.

 

 

* Sverige: Fra 1. januar 2024 innføres tilleggstjenesten «Heavy» som krav for håndtering av kolli som veier mellom 20-35 kg for alle kolli og produkter. Endringen gjelder ikke gods på egen lastebærer. Avsender skal merke kolli med «Heavy» på minst 3 sider av godset. I de tilfeller avsender ikke har valgt «Heavy» men vi veier kolli til vekt mellom 20-35 kg, kommer avgift i tillegg.

Vil du tegne en avtale for PostNord Groupage eller prøve tjenesten direkte?

Tegn din fraktavtale nå, og kom i gang med leveransene dine. Ønsker du å teste tjenesten først kan du sende uten avtale ved å trykke på lenken under.

Få fraktavtale 

Send nå