Hopp over navigering og søk

PostNord selvbetjent pakkeautomat

De nye pakkeautomatene fra PostNord lar deg hente pakken din der du bor og ferdes, uten at du må forholde deg til kø eller åpningstider.
Last ned fra Google Play Last ned fra App Store

Nå blir det enklere å hente pakker du kjøper på nettet!

Har du fått en SMS om at pakken din er klar for henting i en våre pakkeautomater? Bruk MyPostNord-appen som nøkkel – når som helst på døgnet. Med appen kan du spore sendinger, samt blant annet åpne opp din luke i pakkeautomaten.

 

 

Kunne du tenkt deg en pakkeautomat for utlevering i ditt nabolag? I 2022 vil vi sette ut 3000 pakkeautomater, og vi ønsker innspill og søknader fortløpende. Få mer informasjon her 

 

Slik bruker du pakkeautomatene

Sjekk om nettbutikken tilbyr levering til en automat der du bor

Vi varsler deg på SMS når pakken ligger klar

Last ned appen MyPostNord

Bruk appen til å låse opp "din" luke via Bluetooth

Åpent hele døgnet - smittevernsvennlig!

Hva er en pakkeautomat?

En pakkeautomat er en selvbetjent automat som lar deg hente dine pakker enkelt, uten behov for å forholde deg til åpningstider eller kø. Automatene blir plassert der du bor og ferdes, ofte vil vi plassere automatene i tilknytning til leilighetsbygg. 

Har du en sending på vei som skal leveres i en pakkeautomat får du melding på SMS fra PostNord, der vi blant annet informerer deg om at du trenger MyPostNord-appen for å låse opp skapet pakken din ligger i. 

 

Hvordan kan jeg ta i bruk en Pakkeautomat fra PostNord?

PostNord leverer vi i dag ut pakker for mange av de største nettbutikkene både i Norge og internasjonalt. Når du handler i nettbutikken og har lagt varene i handlekurven kommer du til slutt til steget for å velge leveringsmetode. For å få pakker i en Pakkeautomat fra PostNord må du velge den Pakkeautomaten som er nærmest der det passer deg best. Når det nærmer seg levering vil du få SMS og gode beskrivelser for hvordan du henter ut pakken din.

Velg levering til din nærmeste pakkeautomat i nettbutikkens check-out neste gang du netthandler!

 

Har du ikke PostNord appen? Last ned her:

 

app-knapp-hamta-pa-google-play-1444x432.jpg

 

Ladd ner PostNord App fra App Store