Hopp over navigering og søk

Prøv de selvbetjente pakkeautomatene fra PostNord

Pakkeautomatene fra PostNord lar deg hente pakken din der du bor og ferdes, uten at du må forholde deg til kø eller åpningstider.
Last ned fra Google Play Last ned fra App Store

Hent pakkene dine i pakkeautomat


Du kan få mer fleksibilitet i hverdagen ved å velge pakkeautomat neste gang du bestiller noe på nett. Da kan du hente pakkene dine i nærheten av der du bor eller ferdes, til alle døgnets tider.
 
Du får SMS når pakken din er klar for henting. Nøkkelen har du i lommen, med mypostnord-appen. Når du er logget inn i appen kan du følge sendingene dine, endre leveringsalternativ – og åpne opp din luke i pakkeautomaten.
 

 

Slik bruker du pakkeautomatene

1.

Sjekk om nettbutikken tilbyr levering til en automat i nærheten av der du bor eller ferdes.

2.

Du mottar varsel på SMS når pakken ligger klar i automaten.

3.

Last ned appen mypostnord, og få nøkkelen til luken på automaten rett i lommen.

 

4.

Bruk appen til å låse opp luken din og ta ut pakken. Lukk luken etter deg.

Finn din nærmeste pakkeautomat

Her finner du en oversikt over pakkeautomater nær deg. Vi setter ukentlig ut nye automater over hele landet. Hvis du ikke finner noen i nærheten av der du bor ennå skal du ikke se bort ifra at det snart kan komme – vi anbefaler derfor å sjekke igjen neste gang du får levert en pakke fra oss.

 

Hva er en pakkeautomat?

En pakkeautomat er en selvbetjent løsning som skal plasseres ut i nabolag og sentrale strøk over hele Norge. Det er per nå rundt 1500 aktive automater rundt om i landet. Automatene blir satt der folk bor og ferdes, i by- og boligområder.

Pakkeautomatene er skap med luker i flere størrelser, som passer forskjellige pakker. Der blir pakken levert, og ligger og venter på deg til du kommer for å hente den. Når du har fått SMS om at den er kommet kan du selv låse opp luken din i automaten, ved hjelp av bluetooth og myPostNord-appen. De fleste pakkeautomatene er åpne hele døgnet, så du kan hente pakken din akkurat når det passer deg.

 

Hvordan kan jeg ta i bruk en pakkeautomat?

Vi leverer i dag ut pakker for mange av de største nettbutikkene, både i Norge og internasjonalt. Når du handler på nett og har lagt varene i handlekurven vil du til slutt komme til steget der du velger leveringsmetode. Der velger du pakkeautomat som alternativ.

Pakkeautomat vil ikke kunne velges i alle nettbutikker fordi noen kun lar deg velge konkrete hentesteder eller de nærmeste alterantivene. Vi jobber med å få enda flere leverandører til å tilby henting i pakkeautomat til kundene sine.

Sjekk om du får opp pakkeautomat som et leveringsalternativ neste gang du hander på nett, og prøv løsningen du også!

 

Kunne du tenke deg en pakkeautomat for utlevering i ditt nabolag?


I løpet av 2023 skal vi ha på plass totalt 2300 pakkeautomater, og vi ønsker innspill og søknader til plasseringer fra deg. Få mer informasjon og kom med ditt innspill her

Fire tips til bruk av pakkeautomatene


1. Husk å sjekke leveringsalternativer når du handler på nett

Når du handler på nett får du som regel opp flere alternativer til levering. Hvis vi har en pakkeautomat i nærheten av deg og vi samarbeider med nettbutikken du er inne på, vil du få opp dette i leveringsalternativene.


2. Last ned myPostNord-appen

Med myPostNord får du enkelt oversikt over dine pakker, du kan bestille frakt, finne nærmeste pakkeleveringssted, lagre dine leveringspreferanser, og melde deg inn i PostNord Pluss for å få medlemsfordeler. Denne bruker du når du skal åpne luken til pakken din i pakkeautomaten.


3. Husk å hente

Du får du oversikt over hvor mange dager pakken kan bli liggende i luken i myPostNord-appen. Husk å hente den før den sendes tilbake, og hent den gjerne tidlig, spesielt i høysesong, da mange andre pakker venter på ledig plass i automaten. Da får du også glede av nettkjøpet ditt så fort som mulig.


4. Ha med sekk

Vi har alle forsøkt å balansere pakkene våre sammen med handleposer eller kanskje en hund i bånd, med stort besvær. Det kan være kjekt med en sekk å putte dem i!

 

Har du ikke lastet ned mypostnord-appen?
Last den ned her:


app-knapp-hamta-pa-google-play-1444x432.jpg

Ladd ner PostNord App fra App Store