Hopp over navigering og søk

Gode råd før jul

Jula nærmer seg med stormskritt og forberedelsene er i full gang. Her har vi samlet all informasjon du trenger for en stressfri jul.

Får jeg pakkene mine før jul?

Bestill og send pakker i god tid!

Skal du bestille julegaver på nett? Vær ute i god tid for å sikre at du får pakkene i tide! Det er ekstra mange som sender pakker før jul, og leveringstiden er ofte lenger enn normalt. Derfor er det lurt å sjekke frister i nettbutikken før du bestiller.

Vi frakter pakker som skal hjem til deg eller til et utleveringssted til og med lille julaften, 23. desember. Vi kjører ikke ut pakker på julaften, men våre Pick-up-Points holder åpent, slik at du kan hente pakker kl. 08-12.

Skal du sende julegaver til venner og familie, må du sende dem senest 14. desember for å være sikker på at de kommer frem i tide. 

Send julegavene med MyPack GO fra kun 69 kroner

Utvidede åpningstider før jul

De siste ukene før jul vil vi ha noe lengre åpningstider ved våre PostNord-butikker på Løren og Grünerløkka i Oslo, i Klostergaten i Bergen og i Trondheim.

Onsdag 23. desember har vi normale åpningstider, og på julaften holder vi åpent fra kl. 08-12. Se oversikt over alle avdelingene våre her. Klikk på kartlenken for å se åpningstidene for hver avdeling, så får du mer informasjon i Google Maps.

Send julegavene med MyPack GO

Visste du at du kan sende julegavene dine med PostNord? Med tjenesten MyPack GO kan du sende pakker på opp til 20 kilo til mottakere i hele landet - fra kun 69 kroner! Pakkene sendes alltid med sporing.

Slik sender du julegavene dine med MyPack Go

Få bedre priser når du sender julegavene dine

Få bedre priser når du sender pakker som medlem av vårt fordelsprogram PostNord Fordel.

Disse fordelene får du som PostNord Pluss-medlem

Beskytt deg mot svindelforsøk

Svindelforsøk på e-post eller sms blir dessverre stadig vanligere, spesielt rundt juletider. Husk at du aldri skal oppgi personlig informasjon eller betale ekstra! Vi gir deg gode råd til hvordan du avslører svindelforsøk.

Slik avslører du svindelforsøket

7 gode råd for en stressfri digital førjulstid

Gode råd for en stressfri digital førjulstid

Er du klar for å gjøre julegavehandlingen på nett? Her har du syv gode råd som gjør at du kan senke skuldrene dine i førjulstiden.

Slik får du en stressfri digital førjulstid

Vanlige spørsmål før jul

Lurer du på hvor pakken din er, eller når den kommer frem? Før jul er det mange av dere som stiller oss de samme spørsmålene. Derfor har vi samlet noen vanlige spørsmål og svar, som kanskje kan hjelpe deg på vei.

Sjekk vanlige spørsmål og svar før jul

Takk for at du henter raskt!

Takk for at du bidrar til en god jul ved å hente pakken din raskt, benytte hele butikkens fulle åpningstid og holde avstand i køen.

Til alle som bestiller pakker før jul

Informasjon til bedriftskunder

Ruteplaner, frister og åpningstider i jula

Det vil være ordinær drift og standard ruteplan for gods beregnet utlevert frem til og med onsdag 23. desember. Fra torsdag 24. desember til og med mandag 4. januar gjelder eget trafikkopplegg.

Se ruteplaner, frister og åpningstider for jula her

Netthandelsbarometeret Q3 

Les resultatene og last ned rapporten her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

Få nyhetsbrev fra oss