Hopp over navigering og søk

Gode råd før jul

Jula nærmer seg med stormskritt og forberedelsene er i full gang. Her har vi samlet all informasjon du trenger for en stressfri jul.

Får jeg pakkene mine før jul?

Bestill og send pakker i god tid!

Skal du bestille julegaver på nett? Vær ute i god tid for å sikre at du får pakkene i tide! Det er ekstra mange som sender pakker før jul, og leveringstiden er ofte lenger enn normalt. Derfor er det lurt å sjekke frister i nettbutikken før du bestiller.

For å være sikker på at julegavene når frem til familie og venner i tide må de sendes innen 16. desember kl. 16.00.

Vi frakter pakker som skal hjem til deg eller til et utleveringssted til og med lille julaften, 23. desember. Vi kjører ikke ut pakker på julaften, men våre Pick-up-Points holder åpent, slik at du kan hente pakker kl. 09–13.

Send julegavene med MyPack GO fra kun 69 kroner.

Utvidet hentefrist i julen

Vi har utvidet til 14 dagers hentefrist gjennom julen da mange er bortreist i juleferien. 14 dagers hentefrist aktiveres søndag 18 desember, og frem til 2. januar.

Fra 2. januar går vi tilbake igjen til 7 dagers hentefrist.

Åpningstider før og i jula

Til og med 23. desember vil vi ha vanlig åpningstider i våre PostNord-butikker på Løren og Grünerløkka i Oslo, i Klostergaten i Bergen og i Trondheim.

På julaften holder vi åpent fra kl. 09–13. Se oversikt over alle avdelingene våre her. Klikk på kartlenken for å se åpningstidene for hver avdeling, så får du mer informasjon i Google Maps.

Vi vil holde stengt 1. og 2. juledag, men holder ellers åpent fra kl. 08–17 i romjulen, 27. til 30. desember. Nyttårsaften holder vi åpent fra kl. 10–14.

Velkommen innom!

Send julegavene med MyPack GO

Visste du at du kan sende julegavene dine med PostNord? Med tjenesten MyPack GO kan du sende pakker på opp til 20 kilo til mottakere i hele landet - fra kun 69 kroner! Pakkene sendes alltid med sporing. Husk å sende dem før 16. desember, hvis du ønsker at de skal komme frem før jul.

Slik sender du julegavene dine med MyPack Go

Få bedre priser når du sender julegavene dine

Få bedre priser når du sender pakker som medlem av vårt fordelsprogram PostNord Fordel.

Disse fordelene får du som PostNord Pluss-medlem

Nå er det høysesong for svindelforsøk

Svindlere bruker gjerne aktuelle hendelser i sine forsøk på å lure deg, og nå i høysesongen for netthandel advarer PostNord mot falske henvendelser på SMS og e-post.

Slik avslører du svindelforsøket

Dette bør du sjekke når du handler julegaver på nett

I 2021 handlet nordmenn halvparten av julegavene på nettet. Tenker du å gjøre unna hele eller deler av julehandelen på nett i år? Med disse syv tipsene for netthandel kan du senke skuldrene i førjulstiden.

Slik får du en stressfri digital førjulstid

Vanlige spørsmål før jul

Lurer du på hvor pakken din er, eller når den kommer frem? Før jul er det mange av dere som stiller oss de samme spørsmålene. Derfor har vi samlet noen vanlige spørsmål og svar, som kanskje kan hjelpe deg på vei.

Sjekk vanlige spørsmål og svar før jul

Takk for at du henter raskt!

Takk for at du bidrar til en god jul ved å hente pakken din raskt, benytte hele butikkens fulle åpningstid og holde avstand i køen.

Til alle som bestiller pakker før jul

 

Informasjon til bedriftskunder

Ruteplaner, frister og åpningstider i jula

Det vil være ordinær drift og standard ruteplan for gods beregnet utlevert frem til og med fredag 23. desember. Fra lørdag 24. desember til og med mandag 2. januar gjelder eget trafikkopplegg.

Se ruteplaner, frister og åpningstider for jula her

Netthandelsbarometeret 2022

Les resultatene og last ned rapporten her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

Få nyhetsbrev fra oss