Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Gode råd før jul

Jula nærmer seg med stormskritt og forberedelsene er i full gang. Her har vi samlet all informasjon du trenger for en stressfri jul.

Får jeg pakkene mine før jul?

Bestill og send pakker i god tid!

Skal du bestille julegaver på nett? Vær ute i god tid for å sikre at du får pakkene i tide! Det er ekstra mange som sender pakker før jul, og leveringstiden er ofte lenger enn normalt. Derfor er det lurt å sjekke frister i nettbutikken før du bestiller.

For å være sikker på at julegavene når frem til familie og venner i tide må de sendes innen 15. desember.

Vi frakter pakker som skal hjem til deg eller til et utleveringssted til og med 22. desember. Vi kjører ikke ut pakker på julaften.

Utvidet hentefrist i julen

Vi har utvidet til 14 dagers hentefrist gjennom julen da mange er bortreist i juleferien. 14 dagers hentefrist aktiveres mandag 18. desember, og frem til 2. januar.

Fra 2. januar går vi tilbake igjen til 7 dagers hentefrist.

Åpningstider før og i jula

Se oversikt over alle avdelingene våre her. Klikk på kartlenken for å se åpningstidene for hver avdeling, så får du mer informasjon i Google Maps. På my.postnord.no finner du oversikt over alle hentepunkter og pakkeautomater

Vi vil holde stengt 1. og 2. juledag, men holder ellers åpent fra kl. 08–17 i romjulen, 27. til 29. desember.

Send julegavene med MyPack GO

Visste du at du kan sende julegavene dine med PostNord? Med tjenesten MyPack GO kan du sende pakker på opp til 20 kilo til mottakere i hele landet - fra kun 69 kroner! Pakkene sendes alltid med sporing. Husk å sende dem før 15. desember, hvis du ønsker at de skal komme frem før jul.

Slik sender du julegavene dine med MyPack Go

Nå er det høysesong for svindelforsøk

I det vi går inn mot jul er det også høysesong for forsøk på nettsvindel, og det er derfor lurt å være ekstra på vakt i tiden fremover.

Slik avslører du svindelforsøket

Takk for at du henter raskt!

Takk for at du bidrar til en god jul ved å hente pakken din raskt, benytter hele butikkens åpningstid slik at vi unngår kø, og husk ID.

Til alle som bestiller pakker før jul

Hent pakkene dine i pakkeautomat

Velg pakkeautomat som utleveringssted når du handler årets julegaver på nett. Da kan du hente pakkene dine i nærheten av der du bor eller ferdes, til alledøgnets tider, og spare verdifulll tid i julestria.

Les mer om våre pakkeautomater og hvor du finner de her.

Sjekk dette når du handler julegaver på nett

Tenker du å gjøre unna hele eller deler av julehandelen på nett i år? Med disse tipsene for netthandel kan du senke skuldrene i førjulstiden.

Slik får du en stressfri digital førjulstid

 

Informasjon til bedriftskunder

Ruteplaner, frister og åpningstider i jula

I perioden fra innlevert 20. november til og med fredag 5. januar gjelder eget trafikkopplegg. På denne siden finner du informasjon om gjennomføring av vår ruteplan under Black Friday, jul og nyttår.

Se ruteplaner, frister og åpningstider for jula her

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger