Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Logistikkpris til Komplett Group

Logistikkpris til Komplett Group
PostNords ”Logistikkprisen 2017” gikk til Komplett Group. Fra venstre: Marie Bergstrøm, Kristine Martinsen og Erik Lund, PostNord, Kristoffer Opheim og Bjørn Tore Svendsen, Komplett Group og Robin Olsen, administrerende direktør PostNord.

Netthandelsgiganten Komplett Group vant PostNords "Logistikkprisen 2017". Prisen ble delt ut under PostNords 2-dagers Futurum-konferanse på Ullevaal Stadion.

Logistikkprisen er rettet mot kunder av PostNord som har samarbeidet om forbedringer som gir økt konkurransekraft, gjennomførte analyser eller andre forbedringsprosjekter.

Felles for årets 3 kandidater, Stian Sport, Komplett Group og Bertel O. Steen, var et sterkt partnerskap og at de alle har vært pådrivere med hensyn til å utvikle PostNords logistikkløsninger.

Logistikkprisen ble delt ut av administrerende direktør i PostNord i Norge, Robin Olsen, og om vinneren sa han blant annet:

- Prisen går til en kunde som har vist stor vilje til forbedring og kan vise til gode resultater i form av lavere kostnader og bedre leveringsservice. Komplett har vært med oss i en årrekke, og samarbeidet har utviklet seg fra et leverandør-transportør samarbeid, til et strategisk partnerskap. Komplett er den kunden som utfordrer oss mest på å teste nye løsninger og gå i bresjen for utvikling av nye bransjestandarder i Norden. De utfordrer oss også på å se ut til Europa og resten av verden.

På vegne av Komplett Group mottok Kristoffer Opheim og Bjørn Tore Svendsen prisen.

For mer informasjon, kontakt:

Kommunikasjonssjef Bjørn Thorvaldsen, telefon 918 23 439.
bjorn.thorvaldsen@postnord.com

Fakta om PostNord AS

PostNord AS er en del det nordiske konsernet PostNord. PostNord er 60 prosent eid av den svenske staten og 40 prosent av den danske staten. Samlet omsatte PostNord AS og øvrige datterselskaper i Norge for ca 4 mrd NOK i 2015. Selskapet har ca 1350 ansatte i Norge og 800 sjåfører. Hovedkontoret ligger på Alfaset i Oslo.