Hopp over navigering og søk
2021-03-25 09.25

Rekordhøy FUTURUM-deltakelse i Region Oslo

Region Oslo satte ny deltakerrekord for regionale FUTURUM-treff.

Futurum er en samlingsarena for hele bransjen der det deles erfaringer og inspirasjon for å drive utvikling. Fredag 19. mars hadde 73 deltakere logget seg på Teams for å delta på konferansen som nå arrangeres digitalt, noe som ga ny rekord for regional Futurum.

Her får kunder muligheten til å stille foredragsholderne spørsmål; en anledning som flere kunder benyttet seg av under fredagens samling.

Samlingen begynte med at administrerende direktør Robin Olsen ga deltakerne en gjennomgang av konsekvensene av COVID-19 det siste året og driften. 

Det ble fulgt opp av netthandelsekspert Victoria Rummelhoff og hennes foredrag om «netthandelens trender og utvikling». Visste du for eksempel at nettbutikker i snitt økte salget med 37 prosent i 2020?

Les mer om denne utviklingen i PostNords eget netthandelsbarometer.

Til slutt var PostNords nye produkter og tjenester tema for Tony Andre Johnsen, direktør for forretningsutvikling. Blant dem «Home Unattended», og hvilke fordeler dette vil gi våre kunder – i tillegg til mer om hva vi gjør for våre B2B kunder.

Neste Futurum-konferanse er allerede torsdag. 25. mars med Region Nord.

Kommende Futurum-konferanser:

  • 25. mars – Futurum Region Nord, 13:30 – 15:00
  • 7. april – Futurum Region Øst, 10:00 – 11:30

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

Få nyhetsbrev fra oss