Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2020-05-19 11:12

Varner forlenger netthandelsavtalen med PostNord

Gruppen bak kjedene Dressmann, Cubus, Bikbok, Carlings, Volt, Urban, Wow og Junkyard utvider nå samarbeidet med PostNord i en fornyet netthandelsavtale.

Avtalen innebærer distribusjons- og logistikkløsninger for Varners netthandelskanaler i Sverige, Norge og Danmark.

- Avtalen er svært gledelig også for PostNord Norge. At Varner som følge av vår nordiske styrke og fremtidsrettede distribusjonsløsninger velger å videreføre og utvide samarbeidet innen netthandelsmarkedet for tre nye år, er noe vi er takknemlig for og som vi setter stor pris på, sier Olav Gauslaa, Key Account Manager i PostNord Norge

Samarbeidet mellom Varner og PostNord har vært vellykket i mange år med leveranser til Varner-gruppens butikker. Nå styrkes samarbeidet med en utvidet treårsavtale for Varners økte fokus på netthandelsløsninger.

- Vi har muligheten til å tilby distribusjonsløsninger tilpasset alle mulige behov. Derfor er dette en spennende avtale for oss, da vi får muligheten til å vise at vi kan håndtere begge volumene mot butikker mens vi håndterer den økte strømmen av netthandelsforsendelser, sier Carl-Anders Keller, salgsdirektør i PostNord Sverige.

I forbindelse med kleskonsernets økte investeringer i netthandel, som blant annet inkluderer Varners nyeste anskaffelse av nettbutikken Junkyard, vokser volumene. Målet er å bli sterkere innen netthandel og samtidig beholde posisjonen i fysisk detaljhandel.

- Med Junkyard i vår portefølje, som er en veletablert e-detaljist, må vi skjerpe logistikkstrømmene for netthandel. Vi trenger en distributør som kan være fleksibel og samtidig håndtere de voksende volumene våre, som vi har sett PostNord styre, sier Nicklas Törnqvist Import & Distribusjonssjef i Varner.

Utvidelsen av avtalen trådte i kraft 1. april 2020 og dekker Sverige, Norge og Danmark.

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger