Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

6 tips for å få mest ut av januarsalget

Januarsalget er i gang, og det er nå mange gode tilbud i butikker og nettbutikker. Vi gir deg 6 tips for å få mest ut av januarsalget slik at du er rustet til å sikre deg de smarteste og beste kjøpene. 

1. Prioriter

Det er ikke sunt for verken deg, lommeboken din eller kloden å gå helt bananas. Lag en liste i forkant og prioriter de tingene som virkelig er viktige for deg.

2. Sammenlign med andre nettbutikker

Selv om du har funnet et godt tilbud i én nettbutikk, kan det godt hende at en liknende butikk har et enda bedre tilbud på akkurat det du ser etter. 

3. Merk deg returvilkårene 

Det hender at nettbutikkene endrer returvilkårene sine når de har salg. Så før du fyller handlekurven og tenker at du bare kan returnere det du ikke vil ha, dobbeltsjekk returvilkårene. 

4. Bruk en annen nettleser 

Det kan være lurt å bruke en annen nettleser enn du vanligvis bruker, eller åpne et såkalt inkognito-vindu. Slik unngår du kundebasert prissetting. Ved hjelp av verktøy som cookies kan nettbutikkene finne ut hvor mye du er villig til å betale, og sette prisen deretter. Et tilleggstips kan være å sjekke prishistorikken på varen ved hjelp av en sammenlikningstjeneste som Prisjakt eller Prisguiden

5. Ikke tenk for lenge

Hvis det er noe du vet du vil ha, vær kjapp.

6. Register deg på myPostNord. 

Når du først har gjort et kjøp får du enkelt oversikt over alle pakker på vei til deg med PostNord her. Dersom du registrerer deg som PostNord Pluss-medlem får du også poeng per pakke du mottar, noe som vil gi deg rabatter på de ulike tjenestene våre. Gå til myPostNord.

Vi håper disse tipsene var til hjelp, og at du er bedre rustet til å sikre deg de smarteste og beste kjøpene!

Send pakke til hvem du vil i hele Norge

Betal for frakten på nett og send pakken fra ditt nærmeste PostNord pakkested.

Send pakke fra kr 99,- nå

Finn ut mer om MyPack GO