Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Effektiviser markedsføringen – smarte løsninger for deg som er CRM- eller markedssjef

Vi har flere forskjellige markedsføringsløsninger som kan gjøre arbeidet ditt lettere. Markedet er i rask endring, og det ene selskapet er ikke likt det andre. Derfor tilpasser vi oss de behovene du og selskapet ditt har.

Gjør deg kjent med markedet

Våre tjenester innen direkte markedsføring gjør det enkelt for deg å ha øret mot bakken og holde deg oppdatert på hvilke behov dine målgrupper har, og hvordan du når dem på best mulig måte. Vi hjelper deg med alt fra målgruppeanalyser til oppfølging av kampanjer.

Hvordan kommuniserer du best med dine målgrupper?

Ingen enkeltstående kommunikasjonskanal er den eneste riktige for alle budskap og mennesker i alle situasjoner. Det å kommunisere i flere kanaler med delvis variert innhold er en sikker måte å skape lojalitet, bygge varemerke og inspirere til kjøp på. PostNord hjelper deg med å nå dine kunder med informasjon og reklame, og vi hjelper deg gjerne med å finne nettopp dine målgrupper. PostNord tilbyr forskjellige tjenester der du kan analysere dine målgrupper og deretter velge hvilken tjeneste som passer best for dine utsendelser.

Hva vi kan hjelpe deg som markedssjef med

Reklame og analyse

En grundig analyse av markedet er svært viktig for å lykkes på ditt område. Våre reklame- og analysetjenester hjelper deg med å nå frem til riktig mottaker i riktig kanal og på riktig tidspunkt.

Forretningskommunikasjon

Ingen enkeltstående kommunikasjonskanal er den eneste riktige for alle budskap og alle mennesker i alle situasjoner. Vi hjelper deg med å analysere bedriftens kundedata og kommunisere med hver enkelt kunde på best mulig måte.

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg?

Fyll inn dine kontaktopplysninger, så kontakter vi deg.

Til skjemaet

De vanligste verktøyene og tjenestene for markedssjefer

Adressert direktereklame

Skap engasjerende tilbud, by på inspirasjon gjennom kataloger, send rabattkoder eller vareprøver. Med adressert direktereklame (ADR) får budskapet ditt maksimal effekt.

Uadressert direktereklame

Med uadressert direktereklame når du mange potensielle kunder i et avgrenset geografisk område til en lav kostnad.

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger