Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

MyPack Home

Med MyPack Home kan du sende pakker som hentes hos deg og leveres på døren hos din kunde.

Fordeler med MyPack Home

En smidig tjeneste for bedrifter som ofte sender pakker.

Du slipper å levere inn pakken – vi henter den hos deg.

Mottakeren slipper å hente pakken – vi leverer pakken hjem.

Du kan følge pakken hele veien.

Uansett om du har en nettbutikk eller bare vil kunne sende pakker på en smidig måte nå og da, er dette tjenesten for deg. Vi henter pakken hos deg og leverer direkte på døren til mottaker. Du kan selvfølgelig følge pakken hele veien frem til mottakeren.

Med MyPack Home har kunden din mulighet til å velge

  • Dato og tid for levering og innen hvilke tidsrom det passer å få varen levert (tidsvinduene varierer basert på leveringsadresse: 08:00–17:00 eller 17:00–22:00).
  • Å få varen levert uten signatur, hente den på et utleveringssted eller på en av PostNords terminaler dersom det er ønskelig.
  • Angi ønsket leveringssted, som f.eks. bak huset, i en leveringskasse eller i garasjen.

Mottakeren varsles via sms eller e-post dagen før med informasjon om leveringen. Mottakeren mottar da også en lenke til en side der leveringsalternativ og tid kan velges.

Vekt og lengde – innenlandspakker

Maks. vekt per forsendelse 2500 kg
Maks. vekt per kolli 1000 kg
Maks. virkelig vekt per kolli, ved bestilling av tilleggstjenester* 90 kg
Ingen sider over 240 cm
Kun én side over 200 cm
Kun to sider over 100 cm

 

*Leveringer på anvist sted, emballasjeretur og retur av elektronikk for gjenvinning. Postnord tar forbehold ved spesielt store kolli som side-by-side kjøleskap.

 

Pakken leveres standard til mottakerens fortauskant. Hvis forsendelsen overskrider maks. vekt og maks. lengde, vil den bli sendt som spesialforsendelse.

Vekt og lengde – pakker til utlandet

Maks. vekt ​pakker som sendes i Norden 35 kg
Maks. vekt ​pakker ​som sendes utenfor Norden 31,5 kg
Maks. lengde 1,75 m
Maks lengde + omkrets 3 m 

 

Hit leverer vi med MyPack Home

Vi leveerer i Norge og til Sverige, Danmark og Finland.

Priser og vilkår

Her finner du vår prisliste og informasjon om våre produktvilkår. Ønsker du en individuell beregning av hva dine sendinger vil koste, kan du kontakte oss her.

Ønsker du en samlet og mer detaljert oversikt over vilkår for MyPack Home, kan du laste ned Vilkår for MyPack Home (på engelsk) her.* Sverige: Fra 1. januar 2024 innføres tilleggstjenesten «Heavy» som krav for håndtering av kolli som veier mellom 20-35 kg for alle kolli og produkter. Endringen gjelder ikke gods på egen lastebærer. Avsender skal merke kolli med «Heavy» på minst 3 sider av godset. I de tilfeller avsender ikke har valgt «Heavy» men vi veier kolli til vekt mellom 20-35 kg, kommer avgift i tillegg.

Begynn å sende pakker med MyPack Home

Tegn din fraktavtale nå, og kom i gang med leveransene dine. Ønsker du å teste tjenesten først kan du sende uten avtale ved å trykke på lenken under.

Få fraktavtale 

Send nå