Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

PostNord Termo

Våre spesialdesignede termobiler gjør at du kan være sikker på at dine varer, som krever en viss temperatur, fraktes trygt.
Bli kunde

Når temperaturen er det viktigste

Trenger varene dine litt ekstra omsorg? Drikkevarer, matvarer, konditorvarer, legemidler eller andre varer som krever riktig håndtering – vi hjelper deg med å utvikle logistikkløsninger innen dagligvaresegmentet, enten varene trenger varme, et tørt miljø eller kulde.

Fordeler med PostNord Termo

Sikkert

Vi har lang erfaring med å frakte varer som krever en viss temperatur

Trygt

Våre biler og containere har GPS tracking

Bredde

Vi har terminaler for næringsmidler i hele landet

Miljøvennlig

Vi velger alltid den raskeste ruten for å redusere drivstofforbruket

PostNord Termo tilbyr kvalifiserte logistikktjenester for bedrifter som stiller høye krav til håndtering av gods til og fra produsenter, grossister, butikker og forbrukere. Det gjelder bl.a. fjerntransporter, distribusjon, lagring, plukk og pakk, hjemlevering og butikkplukk. Vi håndterer alt fra enkeltforsendelser til komplekse logistikkløsninger.

Med høy kompetanse og lang erfaring tar vi hånd om varer som krever riktig håndtering, f.eks. riktig temperatur eller andre krav. Både bilene og terminalene våre har svært god kjøle- og frysekapasitet.

Vi leverer i hele verden mellom næringsdrivende, hver dag, og alltid med ditt og miljøets beste i tankene. Vi har et nært samarbeid med våre kunder og utvikler hele tiden nye logistikkløsninger som styrker din konkurranseevne.

Med PostNord Termo som partner reduseres dessuten behovet for å investere i lagre, systemer og lagerbeholdninger. Du kan nyte godt av lignende logistikkflyter i PostNord, noe som gir deg samordningsfordeler, bedre fleksibilitet og økt kostnadseffektivitet. På den måten kan du og dine medarbeidere fokusere mer på kjernevirksomheten.

Vareslag

Alle typer varer innen varme, kulde og frys.

 

Leveringstid

I henhold til avtale.

Vekt og mål

Over 2,5 tonn eller fulle enheter  
Volum 1 m3 = 333 kg (1:3,0)
1 lastemeter 2000 kg

Tillegstjenester

Tollklarering
Eksport og import

Ønsker du å sende tempererte varer med vår Termo-tjeneste?

Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning som passer for deg.