Hopp over navigering og søk

MyPack GO

Vi har emballasje og etiketter på alle våre leveringssteder
Send din pakke her

Fordeler med MyPack GO

Enkelt

Betal på nett og lever pakken på nærmeste pakkeleveringssted. Pakken kan sendes til alle våre 1 600 utleveringssteder i Norge.

Trygt

Pakken kan spores av både deg og mottaker fra den sendes til den er trygt levert.

Rimelig

Prisen avgjøres av vekt. Det koster fra 69 kroner å sende pakker på inntil 5 kilo. Bli PostNord Fordel-medlem, og få ekstra rabatter.

Slik sender du pakken din

  1. Pakk inn i solid emballasje for å unngå skader på pakken. Få gode råd om innpakking som beskytter pakken din her.
  2. Registrer din pakke på myPostNord.
  3. Betal for pakken med kort eller Vipps.
  4. Skriv ut etiketten og fest den på pakken.
  5. Lever pakken til nærmeste leveringssted.
  6. Følg pakkens reise på myPostNord. Pakken skal komme frem til mottakeren innen 1-5 virkedager (mandag-fredag). Pakken hentes normalt første virkedag etter innlevering, se ruteplan for mer nøyaktig leveringstid for ditt område.

 

Priser, mål og vekt

Når du registrerer pakken din velger du hvor mye pakken din veier. Dette bestemmer prisen på pakken din. I tillegg må du sørge for at pakken er innenfor de oppgitte målene.

Priser 

0-5 kg 69 kr
5,1-10 kg 119 kr
11–20 kg 199 kr

 

Mål og vekt

Maks. lengde 120 cm
Maks. lengde + omkrets * 240 cm
Maks, vekt 20 kg

Tips til innpakning

Pakk inn det du skal sende i solid emballasje, f.eks. en eske av papp, for å unngå at innholdet skades i transporten. Sørg for at emballasjen er ordentlig lukket, og at gjenstanden ligger støtt og godt på plass i pakken.

Alle pakker håndteres ved hjelp av maskiner, fraktes med bil og lastes sammen med andre pakker av varierende størrelse, form og vekt. Det er derfor viktig at innholdet er pakket så godt inn at det tåler støt, vibrasjoner og trykk.

Sykler, barnevogner og ski er ekstra utsatt for skade, og må derfor pakkes inn i henhold til øvrige produktvilkår.

Lær mer om hvordan du pakker for å beskytte varene.

* For å finne omkretsen på en kantete pakke legger du sammen lengden av de korteste sidene på pakken din, slik at du får den totale omkretsen rundt hele pakken. Når denne omkretsen legges sammen med lengden på pakkens lengste side, skal den ikke overskride det maksimale målet.
Eksempel: Dersom en rektangulær pakke er 20 cm bred, 10 cm høy og 60 cm lang blir målene 20+20+10+10+60=120 cm. Lengde + omkrets er dermed 120 cm.

Sørg for at pakkens vekt stemmer med det vektintervallet du har valgt (0-10 kg eller 11-20 kg). Hvis pakken veier mer, kan leveringen bli stoppet og dermed forsinket. Da kan det også hende at du må betale en ekstra avgift.

Erstatning

Har pakken din blitt skadet eller borte? Vi erstatter pakkens verdi inntil 10 000 kroner. Ta kontakt med vår kundeservice.

Ikke send farlig gods

Det er ikke lov til å sende pakker som inneholder eksplosjonsfarlige stoffer og gjenstander, giftige gasser og stoffer eller radioaktivt materiale.

Send pakker enda billigere som PostNord Fordel-medlem

Dersom du registrerer deg i fordelsprogrammet PostNord Fordel får du rabatt på å sende pakker, samt tilgang på en rekke andre tilleggstjenester kostnadsfritt.

Les mer om PostNord Fordel og registrer deg her.

Send pakker enkelt i hele Norge

Vi har emballasje og etiketter på alle våre leveringssteder