Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
Våre løsninger

Hva kan vi hjelpe deg med?

Netthandel

Netthandel

Leveringen spiller en stadig viktigere rolle i forbrukernes kjøpsopplevelser på nettet. Hvordan du leverer, er minst like viktig som hva du leverer. Vi vet hvordan du skal møte dagens nettforbrukere på deres premisser.

Supply Chain og logistikk

Supply Chain og logistikk

Vi forenkler logistikken for deg slik at du kan fokusere på det som er viktig. Enten du skal sende små pakker eller containerlaster, enten de skal til naboen eller rundt jorden, kan vi hjelpe deg.

Tredjepartslogistikk

Tredjepartslogistikk

Har bedriften en rask veksttakt med økte lagervolumer? Har dere behov for større lagerarealer og for å effektivisere hele logistikkjeden? Vi tilbyr heldekkende logistikkløsninger for bedrifter i forskjellige bransjer.

Reklame og analyse

Reklame og analyse

En grundig analyse av markedet er svært viktig for å lykkes på ditt område. Våre reklame- og analysetjenester hjelper deg med å nå frem til riktig mottaker i riktig kanal og på riktig tidspunkt.

Finn løsninger til deg
Nystartet bedrift

Nystartet bedrift

Har du nettopp startet bedrift? Da vet du sikkert at det er mye å holde styr på. Vi har mange smarte tjenester som gjør hverdagen enklere både for deg og kundene.

Små og mellomstore bedrifter

Små og mellomstore bedrifter

Dine behov er unike, uansett om bedriften er liten eller litt større. Vi tilpasser våre logistikk- og kommunikasjonstjenester slik at du får en best mulig løsning.

Store bedrifter

Store bedrifter

Som stor bedrift eller organisasjon har du unike utfordringer og behov. Vi hjelper deg med å utvikle skreddersydde løsninger innen logistikk og kommunikasjon.

CRM- og markedsansvarlige

CRM- og markedsansvarlige

Vi har flere forskjellige løsninger som kan gjøre arbeidet ditt lettere. Markedet er i rask endring, og det ene selskapet er ikke likt det andre. Derfor tilpasser vi oss de behovene du og selskapet har.

Kundeportalen for avtalekunder Kundeportalen for avtalekunder

Alle våre verktøy

Bruk våre verktøy til å beregne, booke, bestille og søke etter brev, pakker, paller, adresser, postnumre, leveringstider m.m. Du kan også lage fakturaunderlag og reklameutsendelser.

Til Kundeportalen for avtalekunder

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift?

Fyll ut informasjonen i kontaktskjemaet med navn, e-post, adresse og bedrift, så ringer vi tilbake til deg.

Populære tjenester og verktøy

Pakke
MyPack Collect

MyPack Collect

Med MyPack Collect kan du sende pakker for levering til utleveringssteder i hele Norden. Vi henter hos deg og leverer til utleveringsstedet.

Digitale tjenester
myPostNord

myPostNord

Med mottakerportalen for bedrift får du umiddelbar oversikt over alle sendinger på vei til deg, og du velger selv hvordan du vil håndtere din logistikk videre.

Bud
PostNord Bud

PostNord Bud

Når du raskt har behov for å frakte varer med bud i ditt nærområde. Vi henter hos deg og leverer direkte til mottakeren. Leveringen kan spores hele veien.

Digitale tjenester

FlexChange

FlexChange hjelper kundene med å velge hvordan og når pakken skal leveres. Det er smidig for deg og enkelt for kunden.

Detaljhandel
Collect In-store

Collect In-store

Med Collect In-store får kundene muligheten til å hente varen i din butikk, uten at det krever store investeringer fra deg.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.