Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Supply Chain og logistikk

Vi forenkler logistikken gjennom hele distribusjonskjeden slik at du kan fokusere på det som er viktig. Enten du skal sende små pakker eller containerlaster, enten de skal til naboen eller rundt jorden, så kan vi hjelpe deg.

Vurderer du, i likhet med mange andre raskt voksende virksomheter, å få hjelp av en partner som kan håndtere de logistiske utfordringene og økte volumene dine? 

Da skal du velge en logistikkpartner som kan tilpasse logistikktjenestene etter dine skiftende behov, og som i tillegg til de tradisjonelle lagertjenestene også kan tilby ulike typer ekstratjenester.

PostNord har lang erfaring med å skreddersy lagertjenester etter markedets krav og ønsker. Vi tilbyr kreative og skreddersydde ekstratjenester som effektiviserer lagerstyringen.

Vi kan hjelpe deg med blant annet følgende ekstratjenester:

  • Fotografering av produkter
  • Merking av produkter
  • Ompakking av produkter
  • Konfigurasjon av tekniske produkter
  • Returhåndtering
  • Tollhåndtering
  • Bygging av såkalte display-paller som kan plasseres direkte i mottakernes butikker
  • I tillegg til eksemplene ovenfor kan vi dessuten sammen med deg utvikle løsninger for de ulike typene ekstratjenester bedriften din trenger. Det er bare kreativiteten og fantasien som setter grenser.

 

Våre tilbud innen Supply Chain og logistikk

Transportløsninger for inngående og utgående logistikkflyt

Vi tar hånd om inn- og utleveranser uansett hvilken fraktløsning du velger, eller hvor varene kommer fra.

Synlighet og informasjon

Med kundeportalen og våre API-er skaper vi synlighet i hele vareflyten både hos kundene og oss selv, slik at vi kan styre innleveransene på en effektiv måte basert på kundens unike behov.

Import, eksport og tollinformasjon

Du kan importere og eksportere tyngre gods med oss. Vi leverer i hele Norden via vårt eget nett, og i resten av verden med pålitelie partnere.

Emballasje

For at varene skal komme frem uten skader, er det viktig at du pakker dem riktig. Alle pakker håndteres ved hjelp av maskiner, fraktes med bil eller tog og lastes sammen med gods av ulik størrelse, form og vekt.

Netthandel

Her fåt du gode tips og råd som passer for nettopp din bransje. Les våre artikler om netthandel, trender, utfordringer og unike løsninger.

Bli kunde

Sammen kan vi løse dine utfordringer med våre verdiskapende tilleggstjenester gjennom hele distribusjonskjeden.

Bli kunde og kom i gang

De vanligste tjenestene innen Supply Chain og logistikk

PostNord Groupage

Vi samler dine pakker og paller til én levering som vi henter hos deg og transporterer til mottakerens dør. Leveringen kan spores hele veien.

InNight

Vi henter hos deg om ettermiddagen, frakter om natten og leverer til kunder i Norden og på Baltikum neste morgen.

MyPack Home

Med MyPack Home kan du sende pakker som hentes hos deg og leveres direkte til kundens fortauskant.

MyPack Collect

Med MyPack Collect kan du sende pakker for levering til utleveringssteder i hele Norden. Vi henter hos deg og leverer til utleveringsstedet.

Digitalt banner

Digitalt banner er en gratis reklametjeneste for deg som vil utnytte kontaktpunktene du allerede har. Utform banner med eget visuelt uttrykk og budskap for merkevarebygging og mersalg.

Kundeportalen

Fra vår kundeportal styrer du alle kommunikasjons- og logistikkløsninger mot dine mottakere akkurat slik du ønsker.

Din bransje

TV og telekom

Vi har kostnadseffektive logistikkløsninger for deg innen TV og telekom. Vi tilbyr ressurseffektive håndteringsløsninger med markedstilpassede leveringsopplegg.

Dagligvarer

Vi har lang erfaring fra dagligvarebransjen og kan møte kravene du har til for eksempel rask levering og sporbare transaksjoner.

Bygg og hage

Vi har løsninger som gir deg innen bygg- og hagehandel mer tid til å ta deg av kjernevirksomheten. Vi gjør virksomheten mer effektiv ved å ta hånd om lagerstyring og transport.

Mote og livsstil

Når du trenger en komplett logistikkpartner innen kles- og skobransjen, kan du henvende deg til oss. Vi vet hva som er viktig for bransjen, og tilbyr tjenestene du har behov for.

Legemidler og helse

Vi vet at apoteker har strenge krav på seg til å levere legemidler innen 24 timer fra bestilling. Vi sørger for at alle apoteker kan oppfylle leveringskravene. Det er en del av vår hverdag.

Bøker og medier

Leverer du bøker eller andre medier via netthandel? Vi har effektive distribusjonsløsninger for din bransje.

Bilbransjen

Rask levering av alt fra små reservedeler til store motorer og karosserideler. Spar både plass og penger ved å ha færre artikler på lager.

Innsikt og inspirasjon

Ny virkelighet i en digitalisert verden

Vi har utarbeidet en serie med white papers som beskriver den nye virkeligheten som bedrifter møter i den digitaliserte verdenen.

Se alle white papers

Netthandel i Norden

Vi gjennomfører flere netthandelsundersøkelser hvert år. Last ned rapportene og få innsikt i trender og forbrukernes preferanser i alle nordiske land.

Les de nyeste funnene

Seminarer og konferanser

Vi ønsker å inspirere deg og styrke bransjenettverket innen logistikk, netthandel og kommunikasjon.

Våre seminarer og konferanser

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger