Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
Komplette løsninger for netthandel – fra kjøp til levering Komplette løsninger for netthandel – fra kjøp til levering
for deg som driver netthandel

Netthandel - komplette løsninger fra kjøp til levering

Leveringen spiller en stadig viktigere rolle i forbrukernes kjøpsopplevelse på nettet. Hvordan du leverer, er minst like viktig som hva du leverer. Dagens forbrukere er kunnskapsrike og bevisste og ønsker stor frihet og gode valgmuligheter.

Tips og råd til deg som driver netthandel

Sette opp nettbutikk

Vurderer du å starte egen nettbutikk er det et par ting du bør ha i bakhodet før du setter i gang. Hvem er målgruppen din? Hvem er dine største konkurrenter? Enkeltmannsforetak eller AS? Hvilken plattform skal du velge? Hvordan skal du frakte varene til kundene dine?

Tips til deg som skal starte nettbutikk

Skal du starte eller driver du allerede en nettbutikk? Les 8 gode tips til hva du må tenke på når du skal starte nettbutikk.

Trigger eller showstopper - leveringens rolle i kjøpsøyeblikket

Netthandelsopplevelsen blir stadig viktigere for kundene, og det avgjørende for handelen kan være om leveringsalternativene er enkle og tydelige. Allerede før kjøpet vil kunden vite når, hvordan og hvor leveringen vil skje, hvem som står for den, og selvsagt hva det vil koste.

Valgfrihet ved levering kan øke konverteringene i nettbutikken

Kundene vil at leveringen skal passe inn i hverdagen. Vi hjelper deg med å gjøre det enklere for kundene dine gjennom løsninger som gir flere valgmuligheter ved levering.

En god returpolicy gir lojalitet

For å skape en god kjøpsopplevelse er det viktig å ha gode returløsninger. Det er også en god anledning til å følge opp kundene, bygge kundelojalitet og gi dem en god opplevelse også etter at kjøpet er gjennomført.

Fleksibel levering for kundene

Forbrukerne ønsker valgfrihet. Det skal være enkelt å velge, og det skal være flere alternativer å velge mellom. Vi hjelper deg med å gjøre det enklere for kundene med løsninger som gir flere valgmuligheter ved kjøp og levering.

6 tips for en sømløs kjøpsopplevelse

Det å skape en sømløs kjøpsprosess som oppfyller alle kundens behov - fra kjøp til levering - er viktig. Vi har utarbeidet 6 anbefalinger om hvordan du kan forbedre dine kunders kjøpsopplevelse.

Slik velger du rett emballasje

Med smartere materialvalg og emballeringssystemer som beskytter bedre, samtidig som de gjør gjenvinning lettere, har emballasje-industrien potensial til å bidra til bærekraft.

Emballasjen avgjør hvordan varen mottas

Det at en vare skades under transport, er et bærekraftaspekt som man ikke alltid er oppmerksom på. Men en skadet pakke innebærer «badwill» både for avsenderen og for logistikkbedriften som fraktet varen. Det finnes enkle knep for å emballere bedre og eliminere fraktskadene.

6 emballasjetips for en lønnsom og bærekraftig logistikk

Det er viktig at emballasjen som brukes for å pakke inn varer både hindrer transportskader, er lønnsom og tar hensyn til miljøet. Her er våre 6 beste tips for å oppnå dette.

De vanligste tjenestene for netthandel

Pakke
MyPack Collect

MyPack Collect

Med MyPack Collect kan du sende pakker for levering til utleveringssteder i hele Norden. Vi henter hos deg og leverer til utleveringsstedet.

Pakke
MyPack Home

MyPack Home

Med MyPack Home kan du sende pakker som hentes hos deg og leveres direkte til kundens fortauskant.

Pakke
MyPack Home Small

MyPack Home Small

Send pakker på opptil 2 kg med lav verdi som leveres til mottakerens postkasse eller dørmatte.

Digitale tjenester
Cash On Delivery

Cash On Delivery

Med Cash On Delivery gir du kunden din mulighet til å utsette betaling for varen til den blir levert.

Detaljhandel
Collect In-store

Collect In-store

Med Collect In-store får kundene muligheten til å hente varen i din butikk, uten at det krever store investeringer fra deg.

Digitale tjenester

FlexChange

FlexChange hjelper kundene med å velge hvordan og når pakken skal leveres. Det er smidig for deg og enkelt for kunden.

Returer
PostNord Return Drop Off

PostNord Return Drop Off

Vi gjør det enkelt og trygt for kundene dine å sende varer i retur.

Netthandel
PostNord Checkout

PostNord Checkout

PostNord Checkout er en kasseløsning som inkluderer både betaling og frakt. Den gir deg en kostnadseffektiv modell for å drive din nettbutikk.

Direktereklame
Digitalt banner

Digitalt banner

Digitalt banner er en gratis reklametjeneste for deg som vil utnytte kontaktpunktene du allerede har. Utform banner med eget visuelt uttrykk og budskap for merkevarebygging og mersalg.

Få markedets beste fraktavtale

Nå kan vi tilby markedets beste fraktavtale til deg som liten eller mellomstor bedrift. Bli kunde på 1-2-3 og kom i gang med dine sendinger!

Kunders erfaringer

30 års jubileum: Dale of Norway strikker - PostNord leverer

30 års jubileum: Dale of Norway strikker - PostNord leverer

Det tradisjonsrike selskapet Dale of Norway som driver med ferdigstrikk feirer i år sammen med PostNord Norge et 30 års langt samarbeid.

ecNOW ecNOW

ecNOW - Netthandelsløsning som forenkler hverdagen

NOW hjelper deg som driver netthandel: Du får et hus av tjenester som er lett tilgjengelig, praktiske og kostnadseffektive. NOW bidrar til at din netthandel vokser.

ecNOW

Innsikt og inspirasjon

Netthandel i Norden

Netthandel i Norden

Vi gjennomfører flere netthandelsundersøkelser hvert år. Last ned rapportene og få innsikt i trender og forbrukernes preferanser i alle nordiske land.

Ny virkelighet i en digitalisert verden

Ny virkelighet i en digitalisert verden

Vi har utarbeidet en serie med white papers som beskriver den nye virkeligheten som bedrifter møter i den digitaliserte verdenen.

Seminarer og konferanser

Seminarer og konferanser

Vi ønsker å inspirere deg og styrke bransjenettverket innen logistikk, netthandel og kommunikasjon.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.