Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Følg utbyggingen av Langhus-terminalen

Vi opplever kraftig vekst i netthandelen, og for å møte forventet volumvekst investerer vi nå i en utvidelse og modernisering av terminalen på Langhus.Meld deg på nyhetsbrev og få løpende oppdateringer

Satsingen på Langhus vil øke kapasiteten i Norge til 250 000 pakker per dag. Samtidig vil utbyggingen av sorteringsanlegget gi mer automatisert terminalhåndtering og gi bedre leveringspresisjon.

Se video fra utbyggingen og status for prosessen

Video

Les de siste statusoppdateringene

10.000 nye kvm på Langhus skal gi plass til flere pakker

10.000 nye kvm på Langhus skal gi plass til flere pakker

Utbyggelsen på Langhus går etter planen. Datoen for overtagelse på Fugleåsen er satt til 14. oktober. Da vil 10 000 nye kvadratmetere fordelt over to plan stå innflytningsklare.

Se video fra byggingen

Utbyggingen av PostNord-terminalen på Langhus godt i gang!

Utbyggingen av PostNord-terminalen på Langhus godt i gang!

Utbyggingen av PostNords terminal på Langhus vil hvis alt går etter planen være ferdigstilt 14. oktober 2020. Anlegget på Langhus får 10.000 ekstra kvadratmeter og sorteringsanlegget utvides med en 50 % større kapasitet, og samlet vil PostNord nå kunne håndtere 250 000 pakker per døgn.

Les byggestatus 6. mai 2020

Sikrer netthandelsvekst - PostNord dobler på Langhus

Sikrer netthandelsvekst - PostNord dobler på Langhus

PostNord opplever kraftig vekst i netthandelen, og for å møte forventet volumvekst investerer PostNord nå i en utvidelse og modernisering av terminalen på Langhus.

Les planene for Langhus-terminalen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

Få nyhetsbrev fra oss