Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2018-11-28 10:14

Husk å hente pakkene dine!

Black Friday, Cyber Monday og en betydelig økning i netthandelen før jul skaper svært travle dager for pakkeleverandørene. For å unngå opphoping av pakker på utleveringsstedene er derfor oppfordringen klar; vær rask med å hente pakkene dine!hente-pakke3-uten-feil_960x298_90.png

Vi i PostNord i Norge har arbeidet med tiltak gjennom hele 2018 for at alle skal få pakkene sine til riktig tid og sted nå under høysesongen. Vi harblant annet økt kapasiteten på sorteringsanlegg, terminaler og utleveringssteder. Nå jobbes det døgnet rundt, og veldig mange pakker er på vei til butikkene der pakkehyllene fylles opp. Derfor ber vi folk hente pakkene sine på utleveringsstedene så raskt de kan, sier Ole A. Hagen, kommunikasjons- og markedssjef i PostNord.

I løpet av onsdag denne ukenble 330 000 pakker behandlet på godsterminalene til PostNord her i landet. Det ventes minst like store pakkevolumer i de nærmeste dagene og ukene frem mot jul.

I år ble det igjen nye rekorder på Black Friday, handelsdagen som starter julehandelen og som de siste årene er blitt utvidet til en hel uke med gode tilbud. PostNord Norge fikk i år en volumøkning på 10 prosent fra Black Friday i fjor da økningen var på hele 76 prosent sammenliknet med 2016.

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger