Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2019-12-19 13:32

Pakke-bonanzaen fortsetter – denne gang i Bergen

I forrige uke ble det meldt om pakkerekord på flere av våre terminaler og i vår egeneide butikk på Grünerløkka. Nå kan også PostNord-butikken i Bergen melde om store pakkevolumer – som har ført til nok en rekord. 

STORE PAKKEVOLUMER: Maria Mossestad (t.v) og Siv Kristin Stakkestad (t.h) har i løpet av de siste dagene mottatt mange pakker - som har ført til nok en pakkerekord.

Vi har loddet stemningen på vår egeneide butikk i Bergen som åpnet i sommer. Maria Mossestad som jobber i butikken forteller om pakkerekord og god stemning både ovenfor kunder og kollegaer.

— Hvor mange pakker har dere i Bergen nå sånn ca?

—Nå har vi rundt 300 pakker i butikken, noe som er mye for oss her i Bergen. Det er kanskje ikke så overraskende, men ettersom det er vår første høysesong med Black Week og førjulshandel er det pakkerekord hos oss også.

—Er det slik at butikken per nå fylles opp raskere enn det hentes pakker?

— Butikken fylles absolutt raskere opp enn det hentes pakker i små perioder, så vi har måttet stable pakker oppå hverandre. Men bergenserne fortjener skryt, da de har vært utrolig flinke til å hente pakkene tidlig. De har vært veldig opptatt av å hjelpe oss, og har veldig forståelse for at butikken vår fylles opp raskt.

— Hvor mye kapasitet har dere å gå på rent volummessig før butikken er full?

—Vi er litt usikker på hvor mye kapasitet vi har, men nå har vi brukt en ekstra vegg for de store pakkene. Så vi kan vell sette en grense på 500 pakker. Men vi skulle alltids fått inn noe mer. Vi kunne brukt litt av kjøkkenet og vært litt kreative, så vi har både en plan B og C, om pakkevolumene skulle øke ytterligere.

— Hva gjør dere om butikken blir full?

—Om butikken blir full kan vi henvise til andre utleveringssteder, men vi skal egentlig være det utleveringsstedet som tar i mot det andre butikker ikke har plass til. Vi skal være knutepunktet og avlastningspunktet for sentrum.

—Her i Bergen har vi tenkt litt utenfor boksen med tanke på plassering av pakker. Ettersom butikken vår er nyetablert, syntes vi at høysesong er en god mulighet til å vise hvem vi er, og da gjerne få flere kunder til å ville få pakken sin her.

— Hvordan er stemningen på jobb nå som høysesongen virkelig har begynt å dra seg til?

— Stemningen her er veldig god. Alle er på godt humør og motiverte for den travle tiden vi nå er inne i. Vi er flinke til å motivere hverandre når det står på som verst, og i tillegg er alle svært hjelpsomme og serviceinnstilte – både ovenfor kunder og kollegaer. Vi blir bare ett sterkere team av å ha det hektisk sammen, hvor vi daglig må løse nye utfordringer sammen.

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger