Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2018-04-12 13:03

Trenerprofilene inntar PostNord-ligaen

Per-Mathias Høgmo, Tom Nordlie og kanskje også Sven-Göran Eriksson? Årets PostNord-liga blir nesten like spennende å følge på sidelinjen som på banen. 

duell-1920x800_960x461_90.png
Duell PostNord–Ligaen
 
Per-Mathias Høgmo ble kjent som Per-Messias i Tromsø, men hadde ikke like stort hell med landslaget. Nå håper hele Fredrikstad på han igjen skal bli frelseren for en av de virkelige aristokratene i norsk fotball.

Tvers over Oslofjorden leder en av tidenes toppscorere i Eliteserien, Petter Belsvik, den gamle storheten Fram som nylig lanserte et prosjekt for å få flere fans enn Bayern München. På tribunen i Larvik dukket plutselig Sven-Göran Eriksson opp – og nå går ryktene om at Englands tidligere landslagssjef kan tenke seg en rolle i klubben.

Legg til tradisjonsklubber som Hødd, Mjølner og Moss – og årets PostNord-liga (tidligere 2. Divisjon) kan bli morsommere å følge noen gang.

Bedre spissing med nytt seriesystem

- Det gror bedre enn på lenge i norsk fotball. I løpet av en uke i mars kvalifiserte både G17- og G19-landslaget til EM, noe som aldri før har skjedd i samme år. En av grunnene er spissingen av seriesystemet før fjorårssesongen, der PostNord-ligaen gikk fra fire til to avdelinger. Konkurransen er skjerpet, og talentene får bedre matching, sier Ole E. Hagen, kommunikasjons- og markedsdirektør i PostNord.

PostNord-ligaen består nå av to avdelinger med 14 lag hver. Tre fra hver avdeling rykker ned – bare vinneren går opp. De to på andreplass spiller kvalifisering mot lag nummer 13 i OBOS-ligaen (1. divisjon).

Seriestart er 14. april, og 27. oktober vil det hele være avgjort. Amedia har TV-rettighetene til ligaen, og satser stort på direktesendinger der hver av mediehusene følger sine lokale lag.

 Kårer årets talent

- Det er bare å glede seg! Som tidligere år vil vi også i år kåre årets talent, der trenerne nominerer kandidater til en jury bestående av folk fra Fotballforbundet, Norsk Toppfotball, Amedia og oss. Tidligere vinnere har alle tatt steget opp i divisjonene – så dette er spillere med en lys fremtid, sier Ole E. Hagen.

Tidligere vinnere inkluderer Markus Solbakken, (sønn av Ståle i HamKam), og Kasper Nissen (nå Sogndal). 

Fakta: PostNord-ligaen

PostNord-ligaen, Avdeling 1

Alta

Asker

Bærum

Elverum

Fram

Fredrikstad

Grorud

Hønefoss BK

Mjølner

Moss

Nybergsund IL Trysil

Odd 2

Raufoss

Stabæk 2

 PostNord-ligaen, Avdeling 2

Arendal

Brattvåg

Bryne

Egersunds

Fløy

Hødd

KFUM

Kjelsås

Nardo

Skeid Fotball

Stjørdals-Blink

Vard Haugesund            

Vidar

Vålerenga 2

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger