Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

TV-aksjonen 2017: Hvert barn er en mulighet

Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn der krig raser. For 4. år på rad er vi stolt logistikkpartner til TV-aksjonen og arbeidet er allerede godt i gang.

For 4. gang sørger PostNord for at alt materiell til den store innsamlingsdagen, søndag  22.oktober, kommer ut til alle landets kommuner.

Allerede godt i gang

PostNord har ansvar for å levere årets markedsmateriell til frivillige og ansatte i Norge. Det er over 500 komiteer fordelt på alle landets kommuner, som trenger materiellet for å mobilisere de 100.000 bøssebærerne.

- Arbeidet med materiell er omfattende. Alt fra design og produksjon av materiell, til pakking, levering, oppdateringer av riktige adresser fra over 500 mottakere og sendinger til hver krik og krok av Norge. Derfor er vi svært glad for å ha en erfaren og sikker logistikkpartner med i arbeidet, sier teamleder for TV-aksjonen NRK UNICEF, Andreas U. Mjelva.

TV-aksjonen 2017 logistikkansvarlige PostNord
Fra venstre: Andreas Bolme, tidligere hovedkontakt for TV-aksjonen i PostNord, Andreas U. Mjelva, teamleder for TV-aksjonen NRK UNICEF og Ellen Kasin, årets kontakt for aksjonslogistikken fra PostNord.
 

Om årets innsamlingsaksjon

Årets innsamlingsaksjon går til verdens største hjelpeorganisasjon for barn, UNICEF, som er representert i over 190 land. I år rettes fokuset på læring og utdanning for barn som står uten skole og som møter en vanskelig fremtid på grunn av krig og konflikt.

Selv om det er flere som går på skole i dag enn for 10 år siden, viser tallene fra 2016 at hele 60 millioner barn står uten et undervisningsopplegg. Det betyr at 1 av 5 barn i krigs- og konfliktområder ikke går på skole. Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt land framtid på spill.

Bidragene går til landene Mali, Sør-Sudan, Colombia, Syria og Pakistan. Pengene vil blant annet bidra til å bygge skoler, sikre nødvendig undervisningsutstyr og skolemateriell, og utdannelse av lærere.

Her kan du lese den sterke søknaden fra UNICEF til årets TV-aksjon.

Farger Norge lyseblått i år

vibecke-ostby-aksjonsleder-tv-aksjonen_960x605_90.jpg

Vibecke Østby, aksjonsleder for TV-aksjonen.

- Vi er utrolig takknemlige for den jobben PostNord gjør. De er både profesjonelle og engasjerte i saken og TV-aksjonen. Det gjør at det er gøy å samarbeide med PostNord. Bidraget er uvurderlig og sikrer at flere mennesker får hjelp gjennom TV-aksjonen, sier aksjonsleder Vibecke Østby.

– Jeg blir glad hver gang jeg ser en blå lastebil. I år skal jo UNICEF farge Norge lyseblått og der regner vi med å få god hjelp fra PostNord.

Les mer om årets TV-aksjon her

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger