Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
SPONSORAT

TV-aksjonen

PostNord har for tiende gang et samarbeid med TV-aksjonen. Årets TV-aksjon går til Redd Barnas arbeid for å hjelpe krigsrammede barn – både i Norge og rundt om i verden.

PostNord sørger for at alt materiell til den store innsamlingsdagen, søndag 22.oktober, kommer ut til alle landets kommuner.

I Norge finnes det over 500 komiteer som arbeider med å organisere årets TV-aksjon lokalt. De skal både sikre at 100 000 frivillige sier ja til å bruke noen timer 22.oktober for å besøke norske hjem, og at alle får nødvendig informasjon om arbeidet de skal gjøre.

Vårt bidrag er å sørge for rask og presis levering av det viktige kampanjemateriellet som skal bidra til rekrutteringen, og stiller opp med dyktige, engasjerte medarbeidere og markedets beste rutenett.

Miljøvennlig frakt av materiell

Smart fylling av kjøretøy som frakter materialet reduserer miljøpåvirkningen til TV-aksjonen.

PostNord og TV-aksjonen ønsker at frakten skal være så miljøvennlig som mulig. Derfor bruker vi ledig kapasitet på vogntog og varebil, når det er mulig, til å frakte materiellet ut. Det gjør at miljøavtrykket for TV-aksjonen blir mindre.

Om årets innsamlingsaksjon

Årets TV-aksjonen går til Redd Barnas arbeid for å hjelpe barn rammet av krig og konflikt. Hvert sjette barn i verden vokser opp i krig og konflikt, og det har aldri vært så mange barn på flukt som nå.

Inntektene fra TV-aksjonen vil bidra til å gjenforene barn med sine familier i Sør-Sudan, gi utdanning og trygge oppholdssteder for barn i og fra Syria, Ukraina og Bangladesh, og til arbeidet for at barn som har flyktet til Norge skal få oppleve mestring, felleskap og inkludering i sitt nærmiljø.

TV-aksjonen 2023 skal gi over 100 000 barn mulighet til å leke, lære og leve i fred. 

Her kan du lese mer om årets TV-aksjon og melde deg som bøssebærer.

Engasjer deg i årets TV-aksjon

Det er mange ting du kan gjøre for å engasjere deg i årets TV-aksjon.