Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Rasktvoksende motevarehus med raske leveranse

stayhard_960x297_90.jpg

– Raske leveranser blir stadig viktigere, sier Johan Gustafsson, logistikksjef hos Stayhard, som har valgt PostNord som logistikkpartner.

Med klær fra over 150 varemerker vil Stayhard kunne inspirere kunder til å tørre å velge klær etter sin egen stil. Stayhard ble startet opp i 2005 av to unge entreprenører som så muligheten i å begynne å selge herreklær som ennå ikke hadde nådd det svenske markedet. Nesten ti år senere er den raske farten fremdeles viktig for bedriften.

– I beste fall tar det tre dager fra varen kommer til lasterampen til den ligger ute på nett. Vi vil gjerne legge ut mange nyheter hele tiden. Konkurrentene våre har også mange nyheter og selger de samme varene i vanlige butikker, så vi vil gjerne være først ute, sier Johan Gustafsson.

Video

 

Hvordan vi løser logistikken for Stayhard

​I 2013 utpekte den svenske forretningsavisen Dagens Industri Stayhard til "gaselleforetak" for tredje år på rad, en utmerkelse som går til de bedriftene i Sverige som vokser raskest. Denne farten preger også Stayhards logistikk.
​- Raske leveranser blir stadig viktigere, sier Johan Gustafsson, logistikksjef hos Stayhard, som har valgt PostNord som logistikkpartner.

En til to ganger i uken måles og fotograferes alle nyinnkomne varer. Informasjon legges inn i forretningssystemet og bilder legges ut på nett. Stayhard har en fotokoordinator for å sikre at riktig bilde blir knyttet til riktig produkt.

Fokus på fart og høy service gjennomsyrer hele bedriften; fra bestilling til levering til kunde.

– Vi har en leveringstid på én dag. Det har vært viktig, og det kommer til å bli enda viktigere for oss i fremtiden. Da vi tidligere jobbet med flere logistikkaktører, fikk vi ikke det trykket vi ønsket oss. Nå er vi fornøyd med å ha en helhetsløsning hos PostNord, sier Johan Gustafsson.

Stayhard tilbyr kundene fri retur og kostnadsfritt produktbytte.

– Vi sender med MyPack Collect fra lageret vårt i Herrljunga til kunder i hele Norden. Vi bruker også returløsningen PostNord Return Drop off, som gjør at vi får rask retur tilbake. I tillegg bruker vi bedriftspakke og PostNord Pallet til de butikkene som kjøper fra vårt varemerke. Her får vi også den høye sikkerheten og presisjonen vi er ute etter.

Fakta

På Stayhards sentrallager i Herrljunga finnes det over 3000 artikler.

Varene sendes ut til forbrukere over hele Norden med hjelp av PostNords tjeneste PostNord MyPack Collect.

Stayhard bruker tjenesten PostNord Return Drop off for å raskt få retur tilbake fra kundene.

Stayhard kjøper også ADR fra PostNord i forbindelse med utsendelse av direktereklame, samt PostNord Pallet og bedriftspakke til butikker som selger varer fra Stayhard.​

Vil du vite mer?

Fyll inn kontaktskjema, så tar vi kontakt for å finne en løsning som passer for din bedrift.

Kontakt meg